Ατζέντης Βίντα: «Περήφανος που τον έφερα στην ΑΕΚ - Η Αγιά Σοφιά-OPAP Arena το κορυφαίο γήπεδο που έχω δει»

Ατζέντης Βίντα: «Περήφανος που τον έφερα στην ΑΕΚ - Η Αγιά Σοφιά-OPAP Arena το κορυφαίο γήπεδο που έχω δει»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο ατζέντης του Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόσνιος μεγαλοατζέντης, Νέρμιν Τσένγκιτς και πρόσωπο – «κλειδί» για το super deal της Ένωσης με τον Ντομαγκόι Βίντα, μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πόλο έλξης όχι μόνο για 32.000 φίλους της ΑΕΚ, αλλά και για ουκ ολίγους ξένους σκάουτερ και ατζέντηδες αποτέλεσε το ντέρμπι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (30/10) στην «OPAP Arena».

Ένας εκ των μάνατζερ που πραγματοποίησε check in στην «Αγιά – Σοφιά», παρακολούθησε δια ζώσης το ματς των δύο Δικεφάλων και έζησε live την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων», ήταν και ο Νέρμιν Τσένγκιτς.

Για να κάνουμε τις συστάσεις ο Βόσνιος μεγαλοατζέντης υπήρξε το πρόσωπο – «κλειδί» το περασμένο καλοκαίρι για το μεταγραφικό deal της ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ο agent Τσένγκιτς ναύλωσε ιδιωτικό τζετ και συνόδεψε τον Κροάτη στόπερ στο ταξίδι με προορισμό την Αθήνα.

Παρεμπιπτόντως, κάτι ανάλογο είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο του ΄21 στο πλαίσιο του δανεισμού του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα στην Μπεσίκτας, συνοδεύοντας τον Βόσνιο μέσο στο δρομολόγιο Βαρκελώνη – Κωνσταντινούπολη.

CEO του γραφείου «Cengic Sports Management» έχει εκπροσωπήσει παίκτες top επιπέδου και μεταξύ άλλων τους Μίραλεμ Πιάνιτς και Ερμεντίν Ντεμίροβιτς.

Τα τελευταία χρόνια έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Δεν ασχολείται αποκλειστικά με την εκπροσώπηση παικτών, αλλά με ένα είδος διαμεσολάβησης, όπως συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση για τη μεταγραφή του Βίντα στην ΑΕΚ.

Ατζέντης Βίντα: «Περήφανος που τον έφερα στην ΑΕΚ - Η Αγιά Σοφιά-OPAP Arena το κορυφαίο γήπεδο που έχω δει»

Ο Βόσνιος μάνατζερ που βρέθηκε μαζί με τον Κροάτη στόπερ στα γραφεία της ΑΕΚ και στο τελετουργικό των υπογραφών που «κλείδωσαν» τη συνεργασία του 33χρονου ποδοσφαιριστή με την Ένωση, μίλησε αποκλειστικά στο  SDNA  για την πρωτόγνωρη εμπειρία της επίσκεψης στην «OPAP Arena», καθώς και το κανάλι συνεργασίας που άνοιξε με την Ένωση.

«Δουλεύω ως ατζέντης τα τελευταία 22 χρόνια. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι το κορυφαίο που βλέπω.

Η ΑΕΚ παίρνει μεγάλη δυναμική από το συγκεκριμένο γήπεδο και θα παίζει τουλάχιστον κατά 30% καλύτερα έχοντας τεράστια υποστήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της…» τόνισε αρχικά ο Νέρμιν Τσένγκιτς, αποθεώνοντας το νέο γήπεδο της Ένωσης και τη «λάβα» που βγαίνει από τις εξέδρες προσφέροντας απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

«Είμαι περήφανος που έφερα τον Βίντα στην ΑΕΚ»

– Για τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ περήφανος που έφερε τον Βίντα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ».

– Για τις πρώτες εντυπώσεις εντυπώσεις του Βίντα από την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ο Ντομαγκόι είναι εντυπωσιασμένος με την ΑΕΚ και τους καταπλητικούς οπαδούς της. Είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει πρωταθλήτρια».

«Κίνητρο η παρουσία του Βίντα και για άλλους παίκτες  παγκόσμιας κλάσης να παίξουν στην ΑΕΚ»

– Για το κατά πόσον η μεταγραφή του Βίντα αποτελεί κίνητρο προκειμένου κι άλλοι παίκτες με το δικό του πλούσιο βιογραφικό να έρθουν στο μέλλον στην ΑΕΚ:

«Φυσικά και αποτελεί κίνητρο. Νομίζω πως τώρα κι άλλοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα στελέχη του κλαμπ, έχουν πολύ καλό όραμα για τη μελλοντική μεταγραφική πολιτική του κλαμπ».

«Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει ξανά πρωταθλήτρια»

– Για το εάν προτίθεται να μεσολαβήσει και για άλλες μεταγραφές παικτών σε ελληνικές ομάδες:

«Ναι φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Έχω μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΕΚ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια».

Πηγή: Sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X