Κοσμάς για συνεργασία ΑΕΚ - ΟΠΑΠ: «Το μέλλον μας ανήκει!» (VIDEO)

Κοσμάς για συνεργασία ΑΕΚ - ΟΠΑΠ: «Το μέλλον μας ανήκει!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Γιώργου Κοσμά στην εκδήλωση για τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά μαζί με τον ΟΠΑΠ!

Ο CEO της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς μίλησε στην εκδήλωση που λαμβάνει αυτή την ώρα χώρα μιλώντας για τη χρόνια συνεργασία των δύο πλευρών αλλά και τους στόχους τους στο μέλλον.

Η ομιλία του Γιώργου Κοσμά

«Μια πολύπλευρη συνεργασία που διαρκεί επτά σεζόν έχοντας αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και έχοντας καταγράψει πολλές επιτυχίες με αποκορύφωμα βέβαια τα πρόσφατα εγκαίνια της OPAP Arena. Ενός γηπέδου που για πολλά χρόνια αποτελεούσε το ανεκπλήρωτο όνειρο εκατομμυρίων φιλάθλων μας και είναι πλέον η πιο σύγχρονη αθλητισκή εγκατάσταση της χώρας μας. Αλλά και σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και ο βασικότερος στρατηγικός μας συνεργάτης. Μας υποστηρίζει σε όλες μας τις προσπάθειες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μαζί προχωράμε στη νέα εποχή της ομάδας μας προσβλέποντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Και με την επέκταση αυτής της συνεργασίας δεσμευόμαστε για ακόμα θετικότερες επιδόσεις. Είναι βέβαιο ότι το μέλλον μας ανήκει».

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X