Ο Λουτσέσκιος κύκλος των γελοίων ποιητών...

Ο Λουτσέσκιος κύκλος των γελοίων ποιητών...

Ο Ενωσίτης δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις στις αστειότητες του Λουτσέσκου και τελειώνει μια και καλή με όσους προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιμέναμε να ολοκληρωθεί… ο Λουτσέσκιος κύκλος των γελοίων ποιητών για να τοποθετηθούμε. Να έχουμε δηλαδή πλήρη εικόνα. Ξεκίνησε δυναμικά ο Τάσος ο Κάκος, που εξέφρασε… τον αποτροπιασμό του για τον πειθαρχικό έλεγχο του Πολωνού ρέφερι, που πρέπει να χάρισε καμιά δεκαριά κίτρινες στην ΑΕΚ. Το συνέχισαν μετά οι ειδικοί επικοινωνιολόγοι του ΠΑΟΚ, με προσεγμένες αναφορές τόσο όσο… Μη ξεφτιλιστούν και τελέιως δηλαδή αφού την ποδοσφαιρική εικόνα την είδε όλη η Ελλάδα.

Το χειρότερο απ’ όλα βέβαια, ήταν η προσπάθεια δικαιολόγησης του προκλητικού στα όρια του εγκληματικού βάσει των επιπτώσεων που θα μπορούσε να έχει η συμπεριφορά του, σκουφοΛουτσέσκου.

Για τον αξιοθρήνητο αμισθί Κάκο και τους ακολούθους του, ας πούμε το εξής: Ένα λάθος υπήρξε στον πειθαρχικό έλεγχο σε όλο το ματς. Ένα σοβαρό λάθος που αλλοίωσε την εικόνα του αγώνα. Η μη αποβολή του προκλητικού Αουγκούστο στο 69΄για το πάτημα με τις τάπες στο χέρι του Σιμάνσκι. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γελάμε εμείς κι όλος ο κόσμος μαζί τους. Και το ξέρουν.

Όσο για τις δικαιολογίες που κινήθηκαν επίσης στα όρια του γελοίου για τον Ρουμάνο. Από όψιμους… δικαιωματιστές, που βέβαια άλλα έλεγαν – και ορθώς- για τις βόλτες των Περέιρα και Μαρινάκη κάποτε. Οι οποίοι δεν έκαναν και χειρονομίες προς την κερκίδα. Ο Ρουμάνος κλόουν γνώριζε τις ιδιαιτερότητες του ματς. Μπήκε για να προκαλέσει και μόνο. Έκανε τις κινήσεις με το μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πριν καν ξεσπάσουν οι αποδοκιμασίες. Δεν αντέδρασε σε αυτές, τις προκάλεσε ακόμη περισσότερο συνειδητά.

Επιπλέον δεν ήταν μόνο ο Ρουμάνος κλόουν. Ποια ομάδα διαπιστεύει φουσκωτούς εκτός από τον Ολυμπιακό για να μπαίνουν στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο και να συνοδεύουν μάλιστα τον κλόουν και να προκαλούν με την παρουσία τους ακόμη περισσότερο; Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα, τέτοιους δεν έχουν. Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Αλλά γι΄αυτά δεν λένε τίποτα. Σκοπός τους ήταν είτε να προκαλέσουν είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, είτε νευρική αντίδραση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Κάποιο σπρώξιμο, μια συμπλοκή. Κάτι που θα προκαλούσε ζήτημα στην διεξαγωγή του αγώνα και σοβαρό πρόβλημα για την ΑΕΚ. Και φυσικά ασφάλειας για τον κόσμο.

Εκφράζουν απορίες κάποιοι απο αυτούς, για το αν ο διαιτητής αντιμετώπισε κάπως διαφορετικά τις ομάδες. Δεν το έκανε. Αλλά αν το είχε κάνει, τότε την απάντηση έπρεπε να ψάξουν να την βρουν στο πρόσωπο των ξένων διαιτητών όταν ήταν στον αγωνιστικό χώρο κι έβλεπαν το αηδιαστικό σόου του Λουτσέσκου. Ουδείς λογικός άνθρωπος μετά από αυτό θα μπορούσε να τοποθετήσει ισομερώς στο μυαλό του τα δύο μεγέθη. Ακόμη κι εκεί λοιπόν ζημιά έκανε σε αυτούς ο Ρουμάνος κλόουν.

Να μακαρίζουν την τύχη τους που δεν μπήκαν δυο τρία γκολ ακόμη. Απλά. Και να αφήσουν και τα γελοία σχόλια για τους πανηγυρισμούς. Θα ήθελαν να είχαμε πανηγυρίσει σαν να είχαμε πάρει κάποιο τίτλο. Δυστυχώς γι΄αυτούς, πανηγυρίσαμε όπως μετά τον Ιωνικό και τον ΠΑΣ ακριβώς και λιγότερο έντονα απ΄ότι με τον Ατρόμητο, λόγω και του τρόπου που ήρθε η νίκη. Οι παίκτες μας χειροκρότησαν το κοινό τους όπως πάντα κι έφυγαν. Τα υπόλοιπα αποτελούν δικές τους ανώμαλες ονειρώξεις.

Στο καλό και να μας γράφετε…

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X