Με όλα τα αστέρια η Ιαπωνία στο Κατάρ: οι 26 «εκλεκτοί»

Με όλα τα αστέρια η Ιαπωνία στο Κατάρ: οι 26 «εκλεκτοί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της εθνικής Ιαπωνίας, Χάϊμε Μοριγιάσου, ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν την αποστολή για το Μουντιάλ του 2022, που θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, στα γήπεδα του Κατάρ.

Το «αστέρι» της Ιαπωνίας, είναι ο 21χρονος, Τακεφούσα Κούμπο, ο οποίος μετά από αρκετές «περιπλανήσεις» ως δανεικός σε αρκετούς ισπανικούς συλλόγους, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Σοσιεδάδ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, «La Masia», όπου έμεινε από το 2011 μέχρι το 2015 και απέκτησε το προσωνύμιο «ο Ιάπωνας Μέσι». Το 2019, ο Κούμπο, πήρε μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού. Ο νεαρός άσος, μετρά 19 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική Ιαπωνίας, που στο Μουντιάλ, θ’ αντιμετωπίσει για τον 5ο όμιλο την Ισπανία, την Γερμανία και την Κόστα Ρίκα.

Από τους υπόλοιπους «εκλεκτούς» του Μοριγιάσου, ξεχωρίζουν, ο επιθετικός της Μπράϊτον, Καόρου Μιτόμα και οι μεσοεπιθετικοί, Ντάϊτσι Καμάντα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και Τακούμι Μιναμίνο (Μονακό), ενώ οι Γιούτο Ναγκατόμο (36 ετών), Μάγια Γιοσίντα (34) και Εϊγι Καβασίμα (39), είναι οι «παλιοσειρές» της αποστολής, που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Σουϊτσι Γκόντα (Σιμίζου/Ιαπωνία), Εϊγι Καβασίμα (Στρασμπούρ/Γαλλία), Ντάνιελ Σμιντ (Σεντ Τρουϊντέν/Βέλγιο).

Αμυντικοί: Γιούτο Ναγκατόμο (Τόκιο/Ιαπωνία), Μάγια Γιοσίντα (Σάλκε/Γερμανία), Τακεχίρο Τομιγιάσου (Αρσεναλ/Αγγλία), Χιρόκι Σακάϊ (Ουράβα/Ιαπωνία), Γιούτα Νακαγιάμα (Χάντερσφιλντ/Αγγλία), Σόγκο Τανιγκούτσι, Μίκι Γιαμάνε (Καβασάκι Φροντάλε/Ιαπωνία), Κο Ιτακούρα (Γκλάντμπαχ/Γερμανία), Χιρόκι Ιτο (Στουτγκάρδη/Γερμανία).

Μέσοι: Ουατάρου Εντο (Στουτγκάρδη/Γερμανία), Χιντεμάσα Μορίτα (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας/Πορτογαλία), Αο Τανάκα (Φορτούνα Ντίσελντορφ/Γερμανία) Ντάϊτσι Καμάντα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης/Γερμανία), Γιουνία Ιτο (Ρεμς/Γαλλία), Καόρου Μιτόμα (Μπράϊτον/Αγγλία), Τακούμι Μιναμίνο (Μονακό/Γαλλία), Γιούκι Σόμα (Ναγκόγια Γκράμπους/Ιαπωνία), Γκάκου Σιμπασάκι (Λεγανές/Ισπανία), Τακεφούσα Κούμπο (Σοσιεδάδ/Ισπανία), Ρίτσου Ντοάν (Φράϊμπουργκ/Γερμανία).

Επιθετικοί: Νταϊζέν Μαέντα (Σέλτικ/Σκωτία), Τακούμα Ασάνο (Μπόχουμ/Γερμανία), Αγιάσε Ουέντα (Σερκλ Μπριζ/Βέλγιο).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X