Ελίασον: «Είμαστε δεμένοι και δουλεύουμε για να πετύχουμε όλοι μαζί»

Ελίασον: «Οι οπαδοί μας έδωσαν ενέργεια, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για τα χαρακτηριστικά της φετινής ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο πρώτος στις ασίστ στην ΑΕΚ. Είναι και ο πρώτος στις ασίστ και στο πρωτάθλημα. Πάντα έτσι ήταν στην καριέρα του. Ο Νίκλας Ελίασον ήθελε να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του και να παίζει για την ομάδα.

Διότι για τον Σουηδό εξτρέμ, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Και μιλώντας στην Ώρα των Σπορ, αυτό έθεσε ως το βασικό συστατικό της συνταγής της επιτυχίας στην φετινή ΑΕΚ. Το δέσιμο. Ενώ μίλησε και για την φανταστική ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελίασον στην ΩΡΑ

– Τώρα που έχει πέσει λίγο η αδρεναλίνη από το ματς με τον ΠΑΟΚ, πως μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματα απ’ όσα έγιναν την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Τώρα που έχουν περάσει λίγες ώρες, αυτό που σκέφτομαι ήταν πως ζήσαμε μια σπουδαία βραδιά. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν φανταστική. Και πραγματικά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι, διότι καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο όλο αυτόν τον κόσμο με τη νίκη μας και να ανταποδώσουμε αυτό που έκανε για εμάς. Πάντα μας δίνει ώθηση. Αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει στο καινούργιο μας γήπεδο, είναι κάτι φανταστικό και μας δίνει τρομερά συναισθήματα»

– Ποιο είναι τελικά το μεγάλο όπλο της φετινής ΑΕΚ, που έχει φτάσει σ’ ένα σερί επτά νικών;

«Νομίζω πως είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε μόνο ένα όπλο. Έχουμε πολλές και διαφορετικές αρετές ως ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, πολύ δεμένο γκρουπ που δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Και  το πιο σημαντικό όμως είναι πως δουλεύουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Σαν ομάδα. Αυτό είναι θεωρώ που μας βοηθά περισσότερο απ’ όλα. Και φυσικά νομίζω πως όπλο μας, είναι και ο κόσμος μας. Με το πάθος του μας βοηθάει επί 90 λεπτά, σε κάθε παιχνίδι. Είναι κάτι το φανταστικό».

– Τις περισσότερες ασίστ σου, τις έχεις δώσει στον Λιβάι. Πως είναι αυτή η σχέση μεταξύ σας;

«Όπως είπα, έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Λιβάι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ένα τρομερό παιδί και πραγματικά απολαμβάνω να παίζω μαζί του και να του δίνω… πάσες για να σκοράρει. Όπως φυσικά ισχύει και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X