Αστέρας Τρίπολης: Ηττήθηκε στα Γιάννινα και αγωνιά για τρεις ενόψει ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης: Ηττήθηκε στα Γιάννινα και αγωνιά για τρεις ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στα Γιάννινα με 2-1 από τον ΠΑΣ και αγωνιά για τρεις παίκτες ενόψει ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στα Γιάννινα με 2-1 από τον τοπικό ΠΑΣ και αγωνιά για τρεις παίκτες ενόψει ΑΕΚ, αφού αποχώρησαν οι Τιλίκα, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι!

Οι αλλαγές του Θανάση Στάικου έφεραν τα… πάνω-κάτω στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ανάμεσα ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης και χάρισαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» τους Γιαννιώτες με 2-1, στο ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Αν και προηγήθηκαν οι Αρκάδες στο 47’ με τον Κρεσπί, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το αήττητο σερί που είχαν τα τελευταία χρόνια στους «Ζωσιμάδες» (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) και ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2014. Οι Μπάλαν και Φοφανά σημείωσαν τα γκολ της μεγάλης ανατροπής για τον ΠΑΣ, που επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (1 ισοπαλία, 4 ήττες). Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς ο Αστέρας (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), που παραμένει στα χαμηλά «πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, για τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν επίπονη μόνο η ήττα, αλλά προέκυψαν και προβλήματα. Αρχικά ο Ηρακλής Μεταξάς είδε το το δίδυμο στην επίθεση που είχε ξεκινήσει, δηλαδή τους Τιλίκα και Μπαρτόλο, να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Πρώτα, ο Τιλίκα με ενόχληση στη γάμπα, δίνοντας τη θέση του στον Ριέρα στο 35ο λεπτό. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Μπαρτόλο που είχε δεχτεί… διπλό τάκλιν από Εραμούσπε, Παντελάκη, βγήκε από το ματς και έδωσε τη θέση του στον Μπενίτο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν για διάστρεμμα.

Ακολούθως, όμως, ήρθε να προστεθεί και τρίτος πονοκέφαλος ενόψει ΑΕΚ. Ο τεχνικός των Αρκάδων προχώρησε σε τρίτη αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Γκαρντάφσκι αποχώρησε και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού, δίνοντας τη θέση του στον Ντομίνγκεθ. Μάλιστα, ο Αστέρας δεν είχε δεξί μπακ στον πάγκο, με τον Στάνκο να περνάει στο πλάι της άμυνας και τον Ισπανό στα χαφ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X