ΑΕΚ: Ο Ελίασον αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και την κάνει! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ελίασον αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και την κάνει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με δύο ασίστ και τρομερή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ελίασον επιβεβαίωσε για την ΑΕΚ πως ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές. Πως με το χρήμα δεν μπορείς να κερδίσεις τα πάντα, αλλά πως με το χρήμα μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και να αποκτήσεις ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Στην ΑΕΚ πολλές φορές προσπάθησαν να βρουν λύσεις και «λαχεία», αλλά είναι ξεκάθαρα, ότι αυτά δεν κληρώνουν κάθε φορά. Στη σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ότι πληρώσεις παίρνεις. Η ΑΕΚ πλήρωσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για τον Ελίασον και βρήκε μετά από πολλά χρόνια έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που κάνει τη διαφορά.

Ο Σουηδοβραζιλιάνος της ΑΕΚ, είναι το στοιχείο που φαινόταν να λείπει για καιρό. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδωσε ακόμα μια παράσταση των πλούσιων ικανοτήτων του. Δύο ασίστ, πολλές «νίκες» σε κόντρες με τον Σοάρες, διαρκής πονοκέφαλος για τον Λουτσέσκου. Παίκτης που όσο περνά ο καιρός και τον μαθαίνουν καλύτερα οι συμπαίκτες του, είναι δεδομένο πως θα μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποδοτικός για την Ενωση.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ελίασον έδειξε μέρος των σπουδαίων ικανοτήτων του. Στο πρώτο γκολ, αντέδρασε ακαριαία στην πίεση και το κλέψιμο του Αραούχο πάνω στον Ντάντας. Δεν έψαξε το κοντρόλ, δεν ζήτησε κάτι περίτεχνο. Απλή πάσα με τη μία, εκεί που την ήθελε ο Γκαρσία για να τη στείλει στα δίχτυα. Το δεύτερο, αποτέλεσε ένα ποδοσφαιρικό κομψοτέχνημα. Απίστευτη ντρίπλα που θα θυμάται για καιρό ο Κουλιεράκης, συστημένη πάσα και ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 2-0.

Μία ασίστ ανά παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X