Πογιέτ: «Αυτά είναι τα φαβορί για το Μουντιάλ του Κατάρ»

Πογιέτ: «Ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ιδανικός για την Τσέλσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη πως η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του Mundial εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ.

«Για μένα οι δύο κορυφαίες υποψήφιες για τον τίτλο στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι η Βραζιλία και η Αργεντινή. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πολλά προβλήματα και όχι μόνο τραυματισμούς, αλλά και εσωτερικά, λειτουργικά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Η Βραζιλία είχε μια αλλαγή γενιάς. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει γίνει μια πιο δυνατή, πιο οργανωμένη ομάδα. Οι παίκτες που δημιουργούν έχουν περισσότερη υποστήριξη πίσω τους και αισθάνονται πιο ασφαλείς» πρόσθεσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ, αναφερόμενος στην Αργεντινή, τόνισε: «Αυτή η ομάδα της Αργεντινής ξέρει πώς να κερδίζει με τον Μέσι, οπότε έχει αρχίσει να έχει άλλον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Σκαλόνι το πέτυχε, γι’ αυτό είναι υποψήφιοι για να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο» συμπλήρωσε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X