ΑΕΚ: Θλάση ο Βίντα - Δίνει μάχη να προλάβει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

ΑΕΚ: Θλάση ο Βίντα - Δίνει μάχη να προλάβει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Ντομαγκόι Βίντα που θα "τρέξει" να προλάβει το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγάλη “μάχη” που έδωσε η ΑΕΚ χθες με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την κέρδισε μεν εύκολα, αλλά όχι και χωρίς απώλειες. Η ανησυχία που υπήρχε στους ανθρώπους της Ένωσης, όταν ο Ντομαγκόι Βίντα αποχώρησε στο φινάλε με έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, επιβεβαιώθηκαν σήμερα από τις εξετάσεις. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί μια θλάση. Και πλέον ξεκινά τον αγώνα δρόμου για να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η αρχική εκτίμηση είναι πως δεδομένα ο Βίντα θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και αυτό της επόμενης Τετάρτης με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί και πέρα το μεγάλο… στοίχημα, είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε περίπου δυο εβδομάδες. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι… οριακή, όσον αφορά τους χρόνους και τα ιατρικά δεδομένα.

Έχει τεράστια σημασία το γεγονός πως ο Βίντα είναι ένας πολύ δυνατός οργανισμός και το έχει αποδείξει με την πορεία του μέχρι τώρα. Επίσης θέλει σαν τρελός να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όχι μόνο διότι επιθυμεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά έχει μπροστά του και την προοπτική της παρουσίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ενώ και η δουλειά που γίνεται απ’ όλο το ιατρικό τιμ της Ένωσης, γιατρούς και φυσιοθεραπευτές είναι πολύ αποτελεσματική. Κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του Άμραμπατ.

Επομένως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει ο Βίντα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο θα χρειαστεί να δώσει έναν αγώνα δρόμου και ακόμα δεν μπορεί να γίνει καμία ασφαλής εκτίμηση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X