Ελίασον: «Οι οπαδοί μας έδωσαν ενέργεια, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στην ΑΕΚ»

Ελίασον: «Οι οπαδοί μας έδωσαν ενέργεια, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Νίκλας Ελίασον για την ΑΕΚ, το νέο γήπεδο και τη μάχη του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Νίκλας Ελίασον να είναι για ακόμα ένα ματς εκ των πρωταγωνιστών, μοιράζοντας τις ασίστ και στα δυο γκολ.

Ο Σουηδός μίλησε στο Sport24 και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, στη δυναμική του νέου γηπέδου αλλά και στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική σε αυτό το φανταστικό γήπεδο. Αυτό μας δίνει κίνητρο να παίξουμε τέτοια παιχνίδια και οι οπαδοί της ΑΕΚ μας έδωσαν ενέργεια και θέλαμε πραγματικά να κερδίσουμε γι’ αυτούς. Είμαι ευτυχισμένος για τους τρεις βαθμούς.

Πριν έρθω κοίταξα πράγματα για το κλαμπ και είδα το πάθος των οπαδών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλει να ζει ο ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, μέλος της ΑΕΚ που παίζει σε αυτό το θαύμασιο γήπεδο».

Για τις ασίστ που μοιράζει: «Πάντα ήμουν παίκτης που του άρεσε περισσότερο να κάνει ασίστ παρά να σκοράρει σε όλη μου την καριέρα. Είμαι χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και ειδικά όταν αυτό γίνεται με τις ασίστ. Είναι όμορφο συναίσθημα, είμαι ευτυχισμένος με αυτό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί είναι πραγματικά καλοί. Η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε πολλά ματς. Εμείς, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε αυτό που κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες: Καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε καλή σεζόν».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X