Συνεργασία της ΑΕΚ με την ΕΔΑ Αττικής - Με φυσικό αέριο θα λειτουργεί η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Συνεργασία της ΑΕΚ με την ΕΔΑ Αττικής - Με φυσικό αέριο θα λειτουργεί η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα συνεργάζεται με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την συνεργασία της με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής ανακοίνωσε η ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» θα λειτουργούν με φυσικό αέριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Με φυσικό αέριο θα λειτουργεί το σύνολο των εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου OPAP ARENA, ειδικότερα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της θέρμανσης, του ζεστού νερού χρήσης και των επιχειρήσεων εστίασης που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Για την ΕΔΑ Αττικής αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης η σύνδεση των εγκαταστάσεων της OPAP ARENA με το δίκτυό της αποδεικνύοντας ότι, πιστή στο όραμα και τους στόχους της συνεχίζει να δημιουργεί ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις σύγχρονες ενεργειακές ανάγκες τους με το πλέον αποδοτικό, ασφαλές και περιβαλλοντικά φιλικό καύσιμο. Παράλληλα, η εν λόγω πρωτοβουλία προάγει το αθλητικό της ιδεώδες και τις αξίες του αθλητικού «γίγνεσθαι».

Στα πλαίσια ανακοίνωσης της σύνδεσης του γηπέδου με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΔΑ Αττικής, κος Πιέρρος Χατζηγιάννης, δήλωσε: «Η ΕΔΑ Αττικής με την τεχνογνωσία της και την υψηλή εξειδίκευσή της συμβάλλει καθοριστικά στην ενεργειακή λειτουργία των υποδομών της αγωνιστικής έδρας OPAP ARENA, προάγοντας δυναμικά το ρόλο του φυσικού αερίου. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και διεύρυνσης των δράσεων για την ενίσχυση του βαθμού διείσδυσης του φυσικού αερίου σε ευρύτερες περιοχές της Αττικής, η Εταιρεία μας υλοποιεί καθημερινά με σχέδιο και προγραμματισμό το έργο της, να φέρει το συντομότερο δυνατό το δίκτυο φυσικού αερίου σε κάθε γωνιά της Αττικής, ώστε όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια οικονομική, αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική πηγή ενέργειας. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του γηπέδου για την εμπιστοσύνη της στα αδιαμφησβήτητα οφέλη χρήσης του φυσικού αερίου και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλα τα αθλητικά τμήματα της ομάδας».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΕΔΑ Αττικής για την εποικοδομητική συνεργασία. Η επιλογή να συνδέσουμε τις εγκαταστάσεις της OPAP ARENA με το δίκτυο φυσικού αερίου συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια για μετάβαση σε πιο καθαρές μορφές ενέργειας, ενώ παράλληλα στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας εξασφαλίζει τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των λειτουργιών της».

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) Μ.Α.Ε. λειτουργεί ως ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Αττική, στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν.4001/2011. Κύρια δραστηριότητα της Εταιρείας είναι η λειτουργία, η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Αττική, καθώς και η σύνδεση των καταναλωτών του λεκανοπεδίου με τρόπο ασφαλή και αποδοτικό. Στόχος της Εταιρείας είναι η απρόσκοπτη και ομαλή τροφοδοσία των καταναλωτών, η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία των υποδομών φυσικού αερίου, η παροχή σύγχρονων και αποδοτικών ενεργειακών λύσεων προς τους πελάτες της, καθώς και η ευρύτερη προώθηση και ανάπτυξη της αγοράς φυσικού αερίου με όρους βιώσιμης ανάπτυξης».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X