Κωνσταντέλιας: «Μπήκαμε μουδιασμένοι και κάναμε εύκολα λάθη που πληρώσαμε»

Κωνσταντέλιας: «Μπήκαμε μουδιασμένοι και κάναμε εύκολα λάθη που πληρώσαμε»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο βασικό σχήμα για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά την ήττα με 2-0, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για το αποτέλεσμα αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει ο Λουτσέσκου στα νέα παιδιά.

Για το παιχνίδι: «Μπήκαμε μουδιασμένοι και κάναμε εύκολα λάθη που πληρώσαμε, είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και χαρούμενος από την εμπιστοσύνη του προπονητή. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε σήμερα».

Για την εικόνα του στο γήπεδο: «Ο προπονητής μου ζητά να παίζω κλειστά και να πηγαίνω όταν φεύγει η μπάλα, έδωσα το 100% σήμερα».

Για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ με νεαρούς παίκτες: «Παίζουν νεαροί παίκτες, αυτό θα βγει στη συνέχεια και η ομάδα θα είναι καλύτερη».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Ξέραμε πως θα μπουν επιθετικά, το γνωρίζαμε ότι θα γίνει έτσι, δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που έπρεπε και πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να κάνει υπομονή, είμαστε ακόμη στην αρχή, η ομάδα θα αλλάξει, τίποτα δεν έχει κριθεί»

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X