Ασύλληπτη αλητεία Λουτσέσκου, μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να τινάξει το ματς στον αέρα! (VIDEO)

Εικόνες και VIDEO από τις απίστευτες προκλήσεις Λουτσέσκου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να τινάξει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στον... αέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασύλληπτες προκλήσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με το που μπήκε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε στο γήπεδο με στόχο να τινάξει το ματς στον αέρα, αφού χειρονομούσε ως… οπαδός και προκαλούσε τους φίλους της ΑΕΚ να φωνάζουν περισσότερο και χειροκροτούσε ειρωνικά.

Μάλιστα, προκλητικά και με συνοδεία μπράβων του ΠΑΟΚ έκανε… βόλτες σε όλες τις γωνίες του αγωνιστικού χώρου, ενώ έτρεξαν πάνω άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ για να σταματήσει ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Μάλιστα, τον πλησίασαν Γαλανόπουλος-Μάνταλος-Τζαβέλλας για να του ζητήσουν να σταματήσει άμεσα, ώστε να μην απαντήσουν χειρότερα οι οπαδοί και εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς έσπευσε πάνω του να σταματήσει τις προκλήσεις με τον Ρουμάνο να προσπαθεί να εξηγήσει τα… ανεξήγητα. Στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ έτρεξαν γύρω του για να μην απαντήσουν οι οπαδοί και ο Λουτσέσκου αφού έμεινε περίπου 10 λεπτά στο κέντρου του γηπέδου εν συνεχεία έμεινε στην φυσούνα και κοιτούσε, την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποδοκίμαζαν έντονα. Και αυτό είναι ένα δείγμα για την νοοτροπία του και για το γεγονός ότι θέλει να… τινάξει το ματς στον αέρα!

Το θετικό είναι όμως για ακόμη μία φορά ότι ο κόσμος συγκρατήθηκε και δεν ξέφυγε η κατάσταση.

Δείτε VIDEO του enwsi.gr από τις προκλήσεις του Λουτσέσκου:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X