Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα πρόκρισης- Η ΑΕΚ σήμερα (17:00) κόντρα στην Hurry Up στην πρεμιέρα της στο EHF European Cup

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο EHF European Cup ξεκινώντας την πορεία της σήμερα κόντρα στην Ολλανδική Hurry Up

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία ευρωπαϊκή σελίδα προσθέτει στην ιστορία της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία ξεκινάει σήμερα την φετινή πορεία της.

Η «Ένωση» υποδέχεται την Hurry Up στις 17:00 στο «Γ. Κασιμάτης» στο πλαίσιο του 1ου αγώνα του 2ου Γύρου του EHF European Cup. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού θέλει τη νίκη που θα θέσει τις βάσεις για την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά θέλει να το επιβεβαιώσει και μέσα στο γήπεδο. Ο Αλέξης Αλβανός δούλεψε εντατικά όλο αυτό το διάστημα με τους παίκτες του και περιμένει από αυτούς να παρουσιαστούν σοβαροί από την αρχή και να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τους πλάνο.

Αγωνιστικά ο Αλμέϊδα θα είναι εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, αλλά, την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Νικολαϊδη και θεωρείται δεδομένο ότι θα λείψει ο Γιούκιτς που παραμένει τραυματίας. Ο πίβοτ της ομάδας, Νίκος Λιάπης, δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Βρισκόμαστε ήδη στη προετοιμασία για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση αυτής της σεζόν. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε δυνατοί από το πρώτο λεπτό, καθώς τέτοιοι αγώνες μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί καθώς ο μόνος μας στόχος είναι η νίκη. Σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια είναι ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας».

Οδηγίες για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο

Η μετάθεση της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού για σήμερα στο ΟΑΚΑ, επηρεάζει και την ΑΕΚ και τον τρόπο προσέλευσης των φίλων της στο γήπεδο.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία και της αστυνομίας αποφασίστηκε η είσοδος των φίλων της ΑΕΚ στο «Γ. Κασιμάτης» να γίνει αποκλειστικά από την πεζογέφυρα της Σπύρου Λούη και από την είσοδο της Αγησιλάου. Παράλληλα τα εισιτήρια θα διατίθενται έξω από την Θύρα 17 μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θέλουν να παρακολουθήσουν από το «Γ. Κασιμάτης» (Κυριακή 30/10, 17:00), την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Hurry Up, τα εξής. Η προσέλευση του κόσμου θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από την πεζογέφυρα της Σπύρου Λούη και από την είσοδο της Αγησιλάου (ΙΑΣΩ). Οι θεατές θα κατευθύνονται πεζή στα σκαλοπάτια της Θύρας 17, όπου θα γίνεται η αγορά εισιτηρίων και η είσοδος στο γήπεδο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Διευκρινίζεται ότι οι πύλες Α, Β, Γ, Δ θα είναι κλειστές και για τους θεατές και για τα αυτοκίνητα. Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα ξεκινήσει στις 16:00 ήτοι μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης».

 

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X