Ξέρει και η ΑΕΚ να παίζει αυτό το παιχνίδι

Ξέρει και η ΑΕΚ να παίζει αυτό το παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Ο Insider θυμίζει στον ΠΑΟΚ και σε όσους κάνουν θόρυβο, πως η ΑΕΚ γνωρίζει καλά όσα συμβαίνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας είναι μόνιμα ο ΠΑΟΚ. Έβριθε η αρθρογραφία τους χθες, καθώς και τα σχόλια τους στα social media, από επιθετικότητα λόγω του πρωτοσέλιδου της εβδομαδιαίας εφημερίδας των φίλων της ΑΕΚ, του «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ». Θίχτηκαν. Ένας έγραψε ακόμη κι ότι… προσβάλλει όλη την ΑΕΚ. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος είναι αυτός ο κάποιος που το λέει.

Στην προκειμένη περίπτωση όχι κάποια εφημερίδα, αλλά ο ίδιος ο επίσημος ο ΠΑΟΚ, εμφάνισε στο κανάλι του στο youtube, τον κλεφτοκοτά να μιλάει στους παίκτες του πριν την προπόνηση και να τους θυμίζει τις «ιστορίες και τις καταστάσεις» με την ΑΕΚ. Πριν λίγες μέρες, μετά την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μίλησε συνολικά για τις ομάδες της Αθήνας. Έβαλε στο ίδιο καζάνι την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δηλαδή. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας του, επιτέθηκε στην ΑΕΚ με τα περί «κλεμμένου» πρωταθλήματος. Σε όλο αυτό το διάστημα ουδείς από την ΑΕΚ, είτε την επίσημη, είτε το περιβάλλον γύρω της επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ, προκάλεσε τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε καν στον ΠΑΟΚ.

Δεν πάμε καν στους χαρακτηρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, που τους θεωρούμε μέσα στο παιχνίδι του οπαδισμού που ενίοτε προωθείται κι από θεσμικούς. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, θεσμικά μόνο ο ΠΑΟΚ μέσω του Λουτσέσκου το κάνει.

Αυτοί λοιπόν όπως φαίνεται από τις χθεσινές δημοσιεύσεις έχουν την απαίτηση να λένε κι εμείς να ακούμε χωρίς να σχολιάζουμε, αλλά αν κάποιος από τους δικούς μας πει κάτι τότε είναι έτοιμοι να καταλογίσουν ευθύνες. Αυτό το παιχνιδάκι βέβαια τελειώνει. Όπως αυτοί έχουν «δικαίωμα» κάποιες φορές… να ξεφεύγουν (αλήθεια πότε κάποιος από τον επίσημο ΠΑΟΚ έχει επιχειρήσει όντως να συνεφέρει σε αυτό το θέμα τον Λουτσέσκου), έτσι το έχει και η ΑΕΚ. Και η ΑΕΚ εκατό φορές περισσότερο, επειδή στην ιστορία πάνω στην οποία χτίστηκε όλο αυτό τα τελευταία χρόνια, έχει δίκιο. Για τη ακρίβεια δεν υπάρχει ψήγμα δίκιου στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Επίσης, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις ειδικά επί Λουτσέσκου, το μενού των προκλήσεων όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα (αλλά και το Βικελίδης μπορείς να βάλεις στην σύγκριση), είναι πλούσιο στην διάρκεια των αγώνων, μόνο με αντίπαλο την ΑΕΚ. Έχετε δει εσείς τον Λουτσέσκου και τον πάγκο του ΠΑΟΚ να έχουν την συμπεριφορά που είχαν συνήθως στο ΟΑΚΑ, σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο μεγάλου αντιπάλου; Ακόμη και στον Άρη, όπως αναφέραμε και πιο πριν.

Άρα, είναι… τρύπιοι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή την κουβέντα. Και δεν έχουν κανένα δικαίωμα ούτε καν να απαντούν, πόσο μάλλον να νιώθουν θιγμένοι.

Όλα αυτά τα σημειώνουμε, όχι για να δώσουμε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα στην αποψινή αναμέτρηση, αλλά για να μην υπάρχει η αίσθηση πως η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει απαντήσεις, όταν δημόσια κατηγορείται αυθαίρετα. Το παιχνίδι που παίζουν αυτοί, ξέρουμε να το παίζουμε κι εμείς.

Ο Insider

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X