Απέδρασε από την Φρανκφούρτη και παρέμεινε κοντά στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Απέδρασε από την Φρανκφούρτη και παρέμεινε κοντά στην κορυφή η Ντόρτμουντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της και να αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην Φρανκφούρτη και την έδρα της Άιντραχτ, για τη 12η αγωνιστική της Bundesliga, ωστόσο η Ντόρτμουντ ήταν αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Άιντραχτ όμως να εμφανίζεται άκρως απειλητική στις αντεπιθέσεις. Η Ντόρτμουντ πήρε το προβάδισμα στο 21′ με τον Μπραντ, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια και ασίστ του Μάλεν, πριν ο Κάμαντα απαντήσει για τους γηπεδούχους μόλις πέντε λεπτά αργότερα (26′), με όμορφο μακρινό σουτ!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Άιντραχτ είχε δοκάρι με τον Λίντστρεμ, ενώ η Ντόρτμοντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 52′, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ του Μπέλιγχαμ. Στη συνέχεια και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Άιντραχτ κυριάρχησε, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ, με το 1-2 να παραμένει ως το τελικό αποτέλεσμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X