ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών στην ήττα από τον Άρη

Η ΑΕΚ έχασε κάνοντας μια τραγική εμφάνιση από τον Άρη με όλους τους παίκτες να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό. Διαβάστε την κριτική των παικτών

Αντώνης Κόνιαρης: Ξεκίνησε τον αγώνα, δεν βοήθησε καθόλου στην άμυνα και πήγε στον πάγκο, χωρίς να σηκωθεί μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Τιμ Φρέιζιερ: Δεύτερο συνεχόμενο κακό ματς για τον Φρέιζιερ, που έτσι όπως έχει δομηθεί η ομάδα είναι βαρόμετρο για την απόδοση της. Η ΑΕΚ δεν αντέχει να μην παίζει καλά και φαίνεται στα τελευταία ματς.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ξεκίνησε καλά, έβαλε και ένα τρίποντο στο ξεκίνημα αλλά μετά ήταν κακός και αυτός όπως όλη η ομάδα.

Πάνος Φιλιππάκος: Δεν αγωνίστηκε.

Κένι Γουίλιαμς: Κακή εμφάνιση και από τον Γουίλιαμς που εκτός από πολύ άστοχος στην επίθεση, ήταν για πρώτη φορά κακός και στην άμυνα, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του και γενικά έμοιαζε σε άλλο γήπεδο.

Αντρέας Πετρόπουλος: Ο Έλληνας φόργουορντ, όσο έπαιξε ήταν θετικός, αφού πίεσε όσο μπορούσε στην άμυνα ενώ και στην επίθεση ευστόχησε σε τρίποντο μετά από καιρό. Θα μπορούσε να αγωνιστεί παραπάνω.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος ήρθε από τον πάγκο και προσπάθησε να σώσει την τραγική εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο, μοίρασε 7 ασίστ, όμως δεν μπορούσε μόνος του να γυρίσει το ματς.

Νίκος Περσίδης: Με το μπήκε δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και βγήκε αμέσως. Όταν ξαναπέρασε στον αγώνα ήταν πάλι απαρατήρητος.

Άλεξ Μάντσεν: Έχει γίνει συνήθεια πλέον από τον Φινλανδό να χάνει καλάθια που δεν χάνονται στο μισό μέτρο από το στεφάνι. Προσπάθησε να κάνει πράγματα, αλλά κάθε φορά που τον παίζουν λίγο πιο δυνατά βγαίνει εκτός αγώνα και χάνει το μυαλό του.

Κώστας Παπαδάκης: Ο Παπαδάκης έδωσε λύσεις στην ΑΕΚ στο πρώτο μέρος που πέρασε, ευστόχησε σε κάποια σουτ που κράτησαν την Ένωση στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο βούλιαξε και αυτός μαζί με την ομάδα.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ ήταν ίσως ο μόνος παίκτης και σήμερα που προσπάθησε σε άμυνα και επίθεση, είχε καλές και κακές στιγμές αλλά δεν έφτανε για να φέρει την νίκη στην ΑΕΚ.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Λετονός κατάφερε να παίξει με τον τραυματισμό που είχε, προσπάθησε επιθετικά αλλά στην άμυνα έγινε στόχος των παικτών του Άρη που ήθελαν να βγαίνουν συνεχώς απέναντι του.

Ηλίας Καντζούρης: Κακό βράδυ για τον προπονητή της ΑΕΚ, όχι μόνο για το κοουτσάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και για ψυχολογική προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο παρκέ χωρίς συγκέντρωση, χωρίς ένταση που σημαίνει ότι δεν είχαν καταλάβει πόσο σημαντική ήταν η νίκη μετά την ήττα στην Βόννη και για αυτό πάντα φταίει το προπονητικό επιτελείο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X