Με Χατζισαφί η δοκιμή της ΑΕΚ για την 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Χατζισαφί η δοκιμή της ΑΕΚ για την 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε ο Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό μεγάλο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μία ανοιχτή θέση στην 11άδα.

Και αυτή αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έκανε τη δουλειά με καλό βαθμό στο ματς της Λιβαδειάς, ενώ από χθες Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη δοκιμή 11άδας που έκανε στα Σπάτα έδειξε ότι προτίθεται να επαναφέρει τον Χατζισαφί στο αριστερό άκρο, όπως έγινε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και προφανώς προτιμά την ετοιμότητα του σε σχέση με τον Μοχαμάντι και την αμυντική του προσήλωση σε σχέση με τον Σιντιμπέ, καθότι εκεί είναι η πλευρά που κινείται ο εξαιρετικός φέτος Νάρεϊ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11αδας της Ένωσης, ο Αλμέιδα έδειξε ότι προτιμά τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Μουκουντί με τον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι κόφτη, με τον Πινέδα να κινείται πιο επιθετικά και με οργανωτικό ρόλο. Δεξιά στην επίθεση προβάδισμα έχουν ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, με τον Αραούχο να βρίσκεται κοντά στον φορ Λιβάι Γκαρσία. Και αυτό, όλα δείχνουν ότι, θα είναι το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αύριο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X