ΑΕΚ: Έτοιμο το πρώτο γήπεδο στα Σπάτα με νέο χλοοτάπητα (VIDEO)

ΑΕΚ: Έτοιμο το πρώτο γήπεδο στα Σπάτα με νέο χλοοτάπητα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ετοιμάστηκε το πρώτο γήπεδο της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προηγούμενο διάστημα είχε δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ με τα γήπεδα.

Το πρώτο που βρίσκεται στην είσοδο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα ήταν σε κακή κατάσταση και έτσι η πρώτη ομάδα αναγκαζόταν να κάνει κάθε μέρα στο «Σεραφείδειο» και η ΑΕΚ Β’ στο δεύτερο του προπονητικού. Για να μην επιβαρυνθεί το «Σεραφείδειο» ο Κάρλος Ρόα με τους τερματοφύλακες έπαιρναν χώρο από το γήπεδο της ΑΕΚ Β’ και έκαναν πολλές ημέρες όλοι μαζί με χωρισμένους τους χώρους. Και αυτό διότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει να διεξάγονται την ίδια ώρα οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β’. Μάλιστα, κάποιες ημέρες που έκανε σε αυτό το γήπεδο η πρώτη ομάδα, η δεύτερη πήγε στο πλαστικό των Ακαδημιών. Κάτι που δεν είναι και το ιδανικό.

Πλέον όμως το τελευταίο διάστημα το πρώτο γήπεδο στο προπονητικό είναι και πάλι έτοιμο καθώς μπήκε νέος χλοοτάπητας και σύντομα θα δοθεί προς χρήση, ενώ θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με το δεύτερο για να μπορεί να δουλεύουν κανονικά και οι δύο ομάδες.

Πάντως, εδώ απαιτείται καλύτερος προγραμματισμός από πλευράς διοίκησης για τα τρία γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, ώστε να δουλεύουν καθημερινά και όπως πρέπει και οι δύο επαγγελματικές ομάδες του κλαμπ.

Δείτε το βίντεο του enwsi.gr από το γήπεδο:

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X