Ανάλυση enwsi.gr: Άλλη ΑΕΚ Β’ φέτος με πολύ πιο δύσκολο έργο στην Super League 2

Ανάλυση enwsi.gr: Άλλη ΑΕΚ Β’ φέτος με πολύ πιο δύσκολο έργο στην Super League 2
Photo Credits: INTIME

Η ανάλυση του enwsi.gr για την ΑΕΚ Β' που μπαίνει αύριο στο πρωτάθλημα της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ αύριο το μεσημέρι (13:45, Ριζούπολη) ξεκινά την νέα της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πέρυσι η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκανε πολύ καλή πορεία, κατάφερε να παίξει τον δικό της ρόλο στο πρωτάθλημα και να ετοιμάσει παράλληλα αρκετά παιδιά για το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, ενώ τροφοδότησε και την πρώτη ομάδα με παίκτες όποτε αυτή χρειάστηκε. Δίχως βεβαίως να δείξει ότι κάποιο από αυτά τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έγιναν σταθερά μέλη της πρώτης ομάδας.

Η νέα ΑΕΚ Β’ έχει αλλάξει αρκετά φέτος. Ο Οφρυδόπουλος καλείται να φτιάξει την άμυνα εξ’ αρχής και αυτό μαζί με την επιθετική γραμμή, δείχνουν να είναι τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Η ανάλυση του enwsi.gr για την ΑΕΚ Β’

Στο τέρμα ο Χατζηεμμανουήλ έχει πάρει αρκετά φιλικά ματς, ενώ θα πάρει πολλά φέτος και ο Θεοχάρης παιχνίδια στα… χέρια του για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Από κοντά και ο Αγγελόπουλος. Στόχος οι 2 πρώτοι να «ψηθούν» περισσότερο, καθώς καθημερινά κάνουν προπόνηση με τον Κάρλος Ρόα στην πρώτη ομάδα.

Οι μεταγραφές των κεντρικών αμυντικών δεν έχουν ξεχωρίσει ακόμη και οι Χατζηκυριάκος, Ντάικο, Τρούμπουλος ακόμη δεν έχουν καταφέρει να «δεθούν» ως δίδυμα και ο Κάτσικας μόνο δείχνει καλή εικόνα ως στόπερ. Το κενό του Κορνέζου προφανώς και είναι σημαντικό και ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Αποτέλεσμα η ΑΕΚ αμυντικά να είναι ευάλωτη, όπως έδειξε στα περισσότερα φιλικά της. Στα άκρα ο Παρράς αριστερά και ο Ραντόνια με τον Σταμούλη δεξιά είναι οι πρώτες επιλογές, όμως και αυτοί ακόμη δείχνουν ότι χρειάζονται χρόνο, αν και ο τελευταίος εμφανίζεται πιο ουσιαστικός για την ομάδα. Όπως έκανε και στο τελευταίο φιλικό στην Καισαριανή όταν μπήκε στο ημίχρονο και άλλαξε την εικόνα της ΑΕΚ προς το καλύτερο.

Στα χαφ ο Γερολέμου έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος και δείχνει ηγετικές τάσεις, κάτι που σημαίνει ότι έχει βάλει στόχο την πρώτη ομάδα και περιμένει την πρώτη ευκαιρία από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Μουστακόπουλος από κοντά και φέτος σταθερή παρουσία στον άξονα, ενώ προστέθηκε μεσοεπιθετικά και ο Κορομηλάς σε πιο ενεργό ρόλο παίρνοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, έχοντας καλή εικόνα στο επιθετικό τρίτο. Και αυτή η τριάδα δείχνει να είναι η πιο ουσιαστική για την ομάδα στον άξονα. Ο Ρουκουνάκης δείχνει να μην μπορεί να κάνει και φέτος τη διαφορά, ενώ αναμένεται κάποια στιγμή να πάρει περισσότερο χρόνο και ο Σαμπανάτζοβιτς μετά τον τραυματισμό του.

Ανάλυση enwsi.gr: Άλλη ΑΕΚ Β’ φέτος με πολύ πιο δύσκολο έργο στην Super League 2

Στα άκρα της επίθεσης ο Χριστόπουλος έχει μείνει στάσιμος, αλλά έχει την προοπτική αν βελτιωθεί να κάνει τη διαφορά, ενώ σημαντική απώλεια είναι ο Φρανκ Γουίλιαμς που είχε σοβαρό τραυματισμό. Σταθερός και κάθε φορά και καλύτερος δείχνει ο Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος στα άκρα είναι παίκτης που δημιουργεί κινδύνους, ενώ στοίχημα είναι η πρώτη χρονιά του Σκόνδρα στην ομάδα.

Στην θέση του φορ η ΑΕΚ… πονάει. Ο Κοσίδης υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα απόντος του Φαν Βέερτ, αλλά και πέρυσι που έπαιξε αρκετά έδειξε να δυσκολεύεται πολύ. Ο Γκολφίνος είναι αρκετά μακριά από το επίπεδο της ΑΕΚ ακόμη, ενώ ο Ανγκολέζος Ζίνι ακόμη δεν έχει αποκτηθεί επίσημα και είναι «ανοιχτό» αν αυτό γίνει τελικά και αν η ΠΑΕ προχωρήσει την υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά παιδιά ως λύσεις για το προπονητικό τιμ, αλλά ακόμη δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Αποτέλεσμα όλων αυτών η ΑΕΚ Β’ σύμφωνα με τα πρώτα φιλικά να εμφανίζεται ευάλωτη σε φάσεις αμυντικά, ενώ επιθετικά δυσκολεύεται αρκετά στην παραγωγή φάσεων για να σκοράρει καθώς η επιθετική γραμμή έχει κενά.

Και όλα αυτά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της ΑΕΚ Β’, είναι κομβικά ζητήματα για το πως θα ανταπεξέλθει η δεύτερη ομάδα και πως θα βοηθήσει τα νέα παιδιά να εμφανίσουν καλή εικόνα και να παρουσιάσουν το καλό του πρόσωπο για να αρπάξουν την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε το ρόστερ της ΑΕΚ Β’ εδώ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X