Πειρατικές Αιχμές

Πειρατικές Αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

✓ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ… έχουν για θεό, το Δικέφαλοοο!!! Πάμε γερά μέσα στο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ για τη ΝΙΚΗ στο ντέρμπι με τον παοκ που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον πολυπόθητο Τίτλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, κατακτήστε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ξεχρεώνοντας ταυτόχρονα και «παλιούς λογαριασμούς» με την ομάδα που της περισσεύει το θράσος, η εμπάθεια και η τοξικότητα απέναντι στην ΑΕΚ. Παίχτες της ΑΕΚ και τεχνικό τιμ, δώστε την Κυριακή τον καλύτερο εαυτό σας!

✓ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πίστη, σθένος, πυγμή, ενθουσιασμός, μαχητικότητα, δύναμη, πάθος, με λίγα λόγια χρειάζεται «Ψυχή βαθιά»!!! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για μία ακόμη έφοδο στον ουρανό!

✓ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αδέρφια Ενωσίτες, τα μάτια μας δεκατέσσερα. Η Έδρα της ΑΕΚΑΡΑΣ αποτελεί το μεγάλο μας όπλο στη μάχη για τον Τίτλο. Γι’ αυτό απαιτείται τεράστια επαγρύπνηση και συνεχή περιφρούρηση από εμάς τους ίδιους ώστε να μην βρουν οι… περίεργοι οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρίες και αποκλεισμούς της Νέας Φιλαδελφείας. Το νου μας!

✓ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ πέτυχε άλλη μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη την οποία βέβαια πρόσθεσε στη «συγκομιδή»! Με το σπαθί της όπως πάντα κι όχι σαν κάτι άλλους! Ρεσιτάλ όμως έδωσε και ο κόσμος μας που κατέκλυσε τη Βοιωτική πόλη, ανάμεσά τους και δικοί μας «Πειρατές του Ονείρου» που ταξίδεψαν εκπροσωπώντας το Club μας στο πλευρό της ΑΕΚ.

✓ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην τελετή των Εγκαινίων του Γηπέδου της Α.Ε.Κ ήταν η Απόδοση Τιμών στη μητέρα «Πέρα Κλουμπ» της Κωνσταντινούπολης! Φοβερή κίνηση με τεράστια σημειολογική αξία. Την ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις καλύτερες εκείνης της μεγαλειώδους βραδιάς! Μπράβο στην ΑΕΚ.

✓ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γερός και υγιής, εσύ και η οικογένειά σου και με τη θετική αύρα της Αγιάς Σοφιάς να σε περιβάλλει. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ξεχνά, εκτιμά και τιμά!

✓ «ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ… Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον»! Ένα ανεπανάληπτο ιστορικό σύνθημα «made in Pirates» που πίσω του κουβαλά μια ολόκληρη (αγωνιστική) ιστορία! Βγήκε κάποτε και σε πανό γιγαντιαίων διαστάσεων, που κόσμησε αίθουσες Γενικών Συνελεύσεων της Μάνας Α.Ε.Κ, μαχητικά Συλλαλητήρια στην Προσφυγομάνα Ν.Φ, δρόμους και γήπεδα, παντού όπου χτυπούσε η καρδιά της μαχόμενης (για την μεγάλη επιστροφή) Α.Ε.Κ και των αγωνιζόμενων οπαδών της! Τώρα πια κρατείται στο «πειρατικό σεντούκι της μνήμης» πολύτιμο κειμήλιο μιας συνταρακτικής εποχής που πολλοί δεν γνωρίζουν καν, μιάς και η λήθη έχει καταλάβει ζωτικό χώρο και στο οπαδικό κίνημα (δυστυχώς).

✓ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ τον τραγουδά με τρομερό πάθος σύσσωμος ο Ενωσίτικος Λαός. Και όμως κάποτε κάποιοι περαστικοί ανιστόρητοι «σωτήρες» ήθελαν να… τον καταργήσουν, να τον απαξιώσουν, να τον υποβαθμίσουν, επιχειρώντας μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, να τον αντικαταστήσουν με κάτι σαχλοτράγουδα της κακιάς ώρας. Δεν τους πέρασε βέβαια, καθώς η Ιστορία κράτησε το μετερίζι της.

✓ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ» και ΦΑΙΔΩΝΑΣ! Έκλεισαν 50 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση του «Δικέφαλου», της ιστορικής εφημερίδας της ΑΕΚ, του περίφημου «ευαγγελίου» των ενωσιτών φιλάθλων που έγραψε ολόχρυσες σελίδες στο βιβλίο της ένδοξης ιστορίας μας. Ο εμβληματικός Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, ο σπουδαίος ενωσίτης δημοσιογράφος με την πένα-ρομφαία που αφιέρωσε το χάρισμα της μοναδικής γραφής του αλλά και ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της ΑΕΚ, ο εμπνευστής, δημιουργός και τιμονιέρης της αγαπημένης εφημερίδας όλων μας, είναι εδώ μάχιμος και συνεχίζει να αγωνίζεται για την ΑΕΚ από τη δική του έπαλξη. Κλείνοντας, υπογραμμίζουμε με «έμφαση εις τη νιοστή» ότι δεν νοείται όχι μόνο «Δικέφαλος» δίχως τον Φαίδωνα, αλλά ούτε ΑΕΚ χωρίς να την κοσμεί, σε οποιαδήποτε εκδήλωση η σεβάσμια μορφή του Κυρίου Κωνσταντουδάκη. «Δάσκαλε», ο κόσμος της ΑΕΚ σε έχει πολύ ψηλά, σε αετίσια θέση!

✓ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ: για 2η φορά σας επισημαίνουμε την αναγκαιότητα να ακούγονται από τα μεγάφωνα ΚΑΙ τραγούδια του κορυφαίου ερμηνευτή όλων των εποχών και διαλεχτού Ενωσίτη Στέλιου Καζαντζίδη. Κάντε αυτό που πρέπει ντε!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Η επιστροφή μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!

✓ ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατικές Αιχμές

* Cueva de los Piratas *

* Επειδή μας ρωτάτε: Ιδέες και ατάκες για την παρούσα στήλη («Cueva de los Piratas») που αφορά σχόλια για τις πιο… αθέατες πλευρές της ΑΕΚ, του Club και ευρύτερα της κοινωνίας που ζούμε, γίνονται δεκτές. Αρκεί να συνάδουν με τις πάγιες Αρχές που πρεσβεύει επί 30ετίας ο σύνδεσμός μας.

*Δεν χορταίνουμε να επισκεπτόμαστε, να καμαρώνουμε και να χαιρόμαστε το Παλάτι μας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η συνοικία της ΑΕΚ ζει εκπληκτικές μέρες ακμής και αυτό οφείλεται στην ΑΕΚ!

* Συν τοις άλλοις, η υλοποίηση του Γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια μάς παρείχε και ένα σημαντικό δίδαγμα ζωής: κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!

* Με πολλή χαρά περιμένουμε αυτή την Κυριακή και πολλά πειρατικά αδέρφια μας από την Επαρχία που θα ταξιδέψουν και πάλι για να βρεθούν στο Ναό κοντά στην ΑΕΚΑΡΑ και στο Club μας. Vive los piratas!

* Πολλοί ενωσίτες από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό μάς ζητούν επίμονα Νέες Ταυτότητες Μελών του Club, που να έχουν και Επετειακό χαρακτήρα, λόγω και της επανόδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα γίνει αδέρφια και θα είναι και Πανέμορφες και Συλλεκτικές! Λίγη υπομονή μονάχα…

* Βιβλιοπρόταση (για όλους όσοι εκτός της οθόνης εξακολουθούν να νιώθουν φίλοι και με τα βιβλία): «Ο Ζώρας του Πόντου», εκδόσεις Λιβάνη. Ένα εξαιρετικό βιβλίο για τη ζωή και τη δράση του αείμνηστου Γιώργου Μελισσανίδη, ενός βασανισμένου Πρόσφυγα που τίμησε τις έννοιες Άνθρωπος και Αγωνιστής της Ζωής! Διαβάστε το και θα μας θυμηθείτε!

* «Οδυσσέα», πέτα εσύ ψηλά κι άσε τούς προσγειωμένους να αναρωτιούνται…

* Πρωινός καφές και «Πειρατικές Αιχμές»! Κάθε Σάββατο μαζί με την «ΩΡΑ των Σπορ». Όπως τότε, όπως παλιά!

* Και συνάμα βέβαια και τον ιστορικό μας «Δικέφαλο». Διπλός ο καφές!

* Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, καλή επανεκκίνηση! Προχώρα δυνατά, τα δύσκολα πέρασαν.

* Φοβερή φάση: Ο γιος του Πειρατή «Δράκοντα» έχει μάθημα ιστορίας στο σχολείο για το Βυζάντιο. Τον ρωτάει η δασκάλα… ποιος έφτιαξε παιδί μου την Αγιά Σοφιά; Και ο μικρός απαντά: Ο Μελισσανίδης κυρία!

* Χρόνια πολλά στους Πειρατές που γιόρταζαν προχθές: «Μαρκήσιο», «Σομαλό», «Μπυραρία», «Άραβα», «Μητσάκο», «Κούσπα Σαλονικιό», «Δημολιό», «Γιορικάκη». «Τζιμ». Πάντα δύναμη ρε μάγκες και φέτος πρωταθλητές!

* Ο Νίκος Πανταζής αποτελεί μία προσωπικότητα τεραστίου βεληνεκούς για την ΑΕΚ. Με σπουδαία προσφορά συνυφασμένη με βαθιά διαχρονική αγάπη για το Σύλλογο που την απέδειξε με θάρρος και τόλμη άποψης και ειδικά «στα δύσκολα», τότε στα δίσεκτα χρόνια που ήθελε κότσια για να μιλάς καθαρά και ξάστερα για όσα βίωνε η ΑΕΚ. Αυτά για όσους θυμούνται και αναγνωρίζουν. Νικόλα έχεις τον πιο βαθύ σεβασμό μας.

* Καθάρματα παιδοβιαστές είστε σάπιοι ως το μεδούλι. Και εσείς και η βρώμικη κοινωνία που σας εκτρέφει και σας καλύπτει. Αν υπήρχε αληθινή λαϊκή δικαιοσύνη τότε θα…

* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της ΑΕΚ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο «ρετρό» μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Δημήτρη Χατζηχρήστο, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου με δύναμη και μάχιμη ενωσίτικη ψυχή.

* Για τα 40 χρόνια της Original: Αδέρφια εγκάρδιες ευχές για δυνατή συνέχεια για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια στην υπηρεσία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!

* 1940 λόγοι για να θυμάται ο λαός μας και όλοι οι λαοί το ΟΧΙ στο φασισμό.

* Όπου η Αδικία είναι Καθεστώς, η Αντίσταση γίνεται Καθήκον!

* ΑΕΚ μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X