«Πάγωσαν» οι Σπερς: Αποχώρησε ο 20χρονος Πρίμο λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας

«Πάγωσαν» οι Σπερς: Αποχώρησε ο 20χρονος Πρίμο λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς βιώνουν… δύσκολες ώρες, καθώς ο 19χρονος Τζόσουα Πρίμο αποχώρησε από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν στο πνευματικό κομμάτι.

Ο γεννημένος το 2002 σούτινγκ γκαρντ από το Τορόντο επιλέχθηκε από τους Σπερς στο Νο. 12 του περσινού ΝΒΑ Draft. Μάλιστα, στην rookie season του στον «μαγικό κόσμο» είχε 5,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά ματς (50 συμμετοχές), με τους ανθρώπους των Σπερς να είναι πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον.

Ωστόσο, η μπασκετική πρόοδος του Πρίμο μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Ο νεαρός γκαρντ αντιμετωπίζει προβλήματα, που αφορούν τη ψυχική του υγεία και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση. Έτσι, οι Σπερς τον αποδέσμευσαν, με τον ίδιο να κάνει focus στο πνευματικό κομμάτι και την υγεία του μακριά από τα παρκέ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X