Λεβαντόφσκι: Βάζει την Μπαρτσελόνα σε... έξοδα ύψους 1.250.000 ευρώ

Τσάβι: «Φυσικός ηγέτης ο Λεβαντόφσκι με παρόν και μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει κατά ριπάς κι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δώσει 1.250.000 ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου μόλις ο Πολωνός φτάσει τα 25 γκολ μέσα στη σεζόν.

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει 17 γκολ σε 16 ματς μέχρι στιγμής. Ο Πολωνός είναι «καυτός» και φυσικά αυτό μόνο καλό κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι για την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, τα ήδη άδεια ταμεία του συλλόγου, θα… πονέσουν ακόμα περισσότερο όταν απ’ αυτά θα πρέπει να βγουν άλλα 1.250.000 ευρώ. Πότε θα γίνει αυτό; Μόλις ο 34χρονος φτάσει τα 25 γκολ σε μία σεζόν. Δηλαδή… πολύ άμεσα, βάσει της φόρμας που διανύει.

Αυτό προβλέπει ο ειδικός όρος που υπάρχει με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία ναι μεν πόνεσε που έχασε το «βαρύ όπλο» της επίθεσής της αλλά όχι με το αζημίωτο. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι οι Καταλανοί έδωσαν και 45.000.000 ευρώ για να σπάσουν το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X