Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Καθαρός ουρανός και καθαρή νίκη για την ομάδα μας» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Καθαρός ουρανός και καθαρή νίκη για την ομάδα μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στον κόσμο της για την παρουσία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καμπανάκι» στον κόσμο της έχει χτυπήσει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η εικόνα του κόσμου της Ένωσης στα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν υποδειγματική καθώς δεν υπήρχαν ούτε κροτίδες, ούτε καπνογόνα ούτε τίποτα που μπορεί να φέρει τιμωρία έδρας για τον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ τιμηρώθηκε με πρόστιμο για τα καπνογόνα που άναψαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Ωστόσο όπως έγινε και στην προηγούμενη κλήση της Ένωση, έτσι και σε αυτή η δίωξη ήταν και βάσει άρθρου που προβλέπει ποινή αποκλεισμού έδρας. Για να καταρριφθεί αυτός ο ισχυρισμός χρειάστηκε υπόμνημα από πλευράς Δικεφάλου, το οποίο και έγινε γνωστό.

Έτσι, δεν πρέπει να υπάρχει η αίσθηση πως επιτεύχθηκε ο στόχος και φτάσαμε στον ΠΑΟΚ χωρίς τιμωρία οπότε μπορούμε να «χαλαρώσουμε». Είναι δεδομένο πως τόσο για καθυστέρηση έναρξης όσο και για διακοπή λόγω καπνογόνων, θα επέλθει τιμωρία έδρας στους κιτρινόμαυρους. Στόχος είναι φυσικά να μην χαθεί κανένα παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

H ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η OPAP ARENA είναι ο ανυπολόγιστης αξίας θησαυρός όλων ΜΑΣ. Μέσα στο νέο ΜΑΣ γήπεδο κάνουμε την ομάδα ΜΑΣ ανίκητη. Δε πρέπει να παραχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από την δυναμική που ΜΑΣ δίνει.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από τα πολλά μεγάλα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΚ στον Ναό ΜΑΣ φέτος, αλλά το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο σε αυτά. Θέλουμε και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί κοντά στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες ΜΑΣ, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που αξίζουν τρεις βαθμούς.

Τα δίνουμε όλα λοιπόν στο ματς της Κυριακής για να τους βοηθήσουμε και μετά την νίκη δίνουμε ραντεβού ξανά στην OPAP ARENA για το ματς με τον ΟΦΗ. Χωρίς καπνογόνα και κινδύνους για τιμωρίες. Αν κάτι περνάει από το χέρι όλων μας στην φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ, είναι αυτό. Καθαρός ουρανός και καθαρή νίκη για την ομάδα ΜΑΣ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X