Το 4Χ4 θέλει η ΑΕΚ κντρα στον Άρη στα Λιόσια (15:45, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Το 4Χ4 θέλει η ΑΕΚ κντρα στον Άρη στα Λιόσια (15:45, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (15:45, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Basket League.

Η Ένωση θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί που έχει στην Ελλάδα (3-0) και να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από την Βόννη της Τρίτη.

Σημαντικό ματς απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 1-2, έχοντας όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν παίξει μέχρι τώρα με τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας τον την πρώτη αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και με τον Ολυμπιακό στο «Νίκος Γκάλης», ενώ σήμερα έρχονται στα Λιόσια. Για αυτό το ρεκόρ του Άρη δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ομάδας που έχει και η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να δείξει το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ηλίας Καντζούρης για πρώτη φορά θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών αφού εκτός από τον Φλιώνη, που είναι για καιρό εκτός, προστέθηκαν άλλες δύο. Ο Δημήτρης Μαυροειδής, νοσηλεύτηκε 2 μέρες στο νοσοκομείο λόγω ιογενούς λοίμωξης και όπως είναι λογικό δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Από την άλλη ο Γιάνις Στρέλνιεκς, τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα με την Βόννη και η διάγνωση ήταν κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική . Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν τον αγώνα και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την ομάδα.

Από την άλλη ο Γιάννης Καστρίτης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Τολιόπουλου και του Βασίλη Καββαδά που δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών.

Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι διεθνείς, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και Τάσος Κάρδαρης (Αττικής) που θα σφυρίξει την ΑΕΚ για 3ο σερί εντός έδρας ματς, μαζί με τον Σταύρο Ταρενίδη (Κεντρικής Μακεδονίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X