Super League: Στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός σήμερα, ψάχνουν αντίδραση στη Νίκαια

Super League: Στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός σήμερα, ψάχνουν αντίδραση στη Νίκαια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον εκπληκτικό Βόλο και τον Ιωνικό να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη Νεάπολη (17:00, Cosmote Sport2) το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Superleague, με τον Ιωνικό να προσπαθεί να σπάσει το… ρόδι στη 10η “στροφή” του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναιτωλικό που επίσης έρχεται από σερί αγώνων χωρίς νίκη και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Σε σαφώς πιο δύσκολη θέση η ομάδα της Νίκαιας, που παραμένει ουραγός και “καίγεται” για τους βαθμούς, μεσοβδόμαδα έδιωξε τον αρχηγό της (Βαλεριάνο), ενώ ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στους Μίλο και Οφόσου. Επιστροφές και απουσίες για τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Καρέλη, αλλά και του Νταγκό, όμως υπάρχει νέα απώλεια του Ντίας, ενώ εκτός μάχης παραμένουν Ανέστης και Μπακάκης.

Στις 19:30 (Cosmote Sport1) στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός έχει πολύ επικίνδυνη δοκιμασία κόντρα στον τρομερό φέτος Βόλο, προσπαθώντας για το απόλυτο των 10/10 νικών. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς με την ψυχολογία στα ύψη από το εκκωφαντικό σερί, αλλά με μία πολύ μεγάλη απώλεια, του MVP -μέχρι στιγμής- του πρωταθλήματος, Αϊτόρ. Στον αντίποδα επανέρχεται για τους Πράσινους ο Κουρμπέλης, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Πούγγουρας. Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, που τους διατηρεί στην 3η θέση, στο -7 από την κορυφή, ψάχνοντας το έκτο διαδοχικό τους τρίποντο. Επιστρέφει ο Μπατόκιο για την ομάδα του Μπράτσου, αλλά έμεινε ξανά εκτός ο Β.Φερνάντες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X