Βλέπουν την ΑΕΚ να γιγαντώνεται και ορθώνουν τείχος απέναντι της ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ-ΚΕΔ

Βλέπουν την ΑΕΚ να γιγαντώνεται και ορθώνουν τείχος απέναντι της ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ-ΚΕΔ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider επιστρέφει γιατί... πολλά μαζεύτηκαν με τον ΕΣΑΚΕ και την αντιμετώπιση της ΑΕΚ

Φίλες και φίλοι δεν μπορούμε να ξαποστάσουμε λίγο και τα γεγονότα μας αναγκάζουν να επιστρέψουμε. Βλέπουμε τι γίνεται κατά της ΑΕΚ στο Ελληνικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, που κάποιοι νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους. Ο Insider είναι εδώ για να τους ξεμπροστιάσει άλλη μια φορά, γιατί νομίζουν ότι δεν τους βλέπουμε, ενώ μας κοροϊδεύουν μέσα στο μούτρα μας.

Πάμε λοιπόν. Τα αίσχη των κουκουλοφόρων την προηγούμενη Κυριακή τα είδατε αποκλειστικά από το enwsi.gr με φωτογραφίες και βίντεο. Χούλιγκαν, έδρασαν ανεξέλεγκτα, πήδηξαν τα κάγκελα και 30 άτομα χτύπησαν 3 επισήμους της ΑΕΚ που είχαν και τα παιδιά τους μαζί. Ο ΕΣΑΚΕ, αποφάσισε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο (τρελά γέλια) και τους τιμώρησε με το αστρονομικό ποσό των 2000 (!!) ευρώ. Δηλαδή κάποιοι μπορούν να δέρνουν κόσμο, να προκαλούν διακοπή αγώνα για μισή ώρα και η ποινή θα είναι 2 χιλιαρικάκια. Σαν να τους λέει συνεχίστε να δέρνετε. Αν δεν έχουν να πληρώσουν το ποσό, να κάνουν έναν έρανο στο Περιστέρι, μιλάμε τους εξόντωσαν.

Αμ το άλλο; Έγινε ό,τι έγινε στο Περιστέρι. Κουκουλοφόροι σουλατσάρανε στο γήπεδο. Αστυνομία δεν υπήρχε και μάλιστα αρνήθηκε την εκκένωση. Είδατε εσείς καμιά ανακοίνωση του Περιστερίου που να καταδικάζει τα γεγονότα; Στην κυριολεξία δεν υπάρχει. 2 άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο και δεν βρήκαν 5 κουβέντες να πουν και να ζητήσουν μια συγγνώμη.

Συνεχίζουμε. Ο ΕΣΑΚΕ κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να στείλει την ΑΕΚ με μια προπόνηση στον κρίσιμο Ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην Βόννη. Την έβαλε να παίξει Κυριακή 15:45, ενώ το Περιστέρι είχε παίξει Τρίτη στο BCL. Βέβαια ο Insider θυμάται ότι όταν η ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική, ζήτησε μετάθεση του αγώνα με την Καρδίτσα γιατί έπεφτε πάνω στην ώρα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, η απάντηση που πήρε ήταν ότι η Ένωση είναι εμπορική ομάδα και πρέπει να παίζει στην prime time, δηλαδή 19:15. Τώρα τι άλλαξε και το prime time έγινε καταμεσήμερο, μόνο αυτοί ξέρουν ή μάλλον νομίζουν ότι δεν τους καταλαβαίνουμε. Σας ενοχλεί η ΑΕΚ και το ξεκίνημα που έχει κάνει, σας ανησυχεί γιατί είχατε κάνει τις μοιρασιές σας. Δεν σας ένοιαξε το Εθνικό συμφέρον και το καλό του Ελληνικού μπάσκετ στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να στείλετε μια κουρασμένη ομάδα σε ματς-πρόκρισης. Για να ολοκληρωθεί το έργο, βγάζει και ο ΕΣΑΚΕ μια ανακοίνωση-τρολάρισμα, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας το Σάββατο γιατί φοβόταν τα επεισόδια. Ε, καλά που το έβαλε Κυριακή και δεν έγινε.. τίποτα.

Πάμε και στην ΚΕΔ του κύριου Λιόλιου, αυτουνού που θα καθάριζε την διαιτησία και θα ήταν ο κύριος υπεύθυνος για αυτήν όπως είχε δηλώσει. Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο πρόεδρος αν υπάρχει άλλο τέτοιο φαινόμενο στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ, ένας διαιτητής να σφυρίζει 3 σερί εντός έδρας ματς μιας ομάδας, στην περίπτωση μας, της ΑΕΚ; Είναι φυσιολογικό; Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές, γιατί από όσο κοιτάξαμε, είδαμε πάνω από 80 στις λίστες. Έγινε τυχαία; Όπως και να έγινε, η ΚΕΔ έχει υποπέσει σε φάουλ, πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος έχει προκαλέσει τεράστιο εκνευρισμό στον παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για να τελειώνουμε. Σας ξέρουμε και σας βλέπουμε. Μαζευτείτε λίγο γιατί πλέον τα κάνετε και απροκάλυπτα. Η ΑΕΚ θα σας απαντάει μέσα στο γήπεδο όπως πρέπει, όμως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να βλέπει να αδικείται συστηματικά η ομάδα σε όλους τους τομείς. Μην μας αναγκάσετε να επανέλθουμε.

Ο Insider

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X