Σοκ με Σάσα: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε (VIDEO)

Σοκ με Σάσα: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πάγωσαν» όλοι με τον Λούκας Σάσα όταν ο πρώην παίκτης του Άρη αποχώρησε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τον αγωνιστικό χώρο με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο. Δείτε βίντεο…

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι θεατές του αγώνα Φορταλέζα-Κορίτιμπα, βλέποντας κατά την διάρκεια του αγώνα τον Λούκας Σάσα να ξαπλώνει σε ανύποπτο χρόνο στον αγωνιστικό χώρο σε ημιλυπόθυμη κατάσταση λόγω αδιαθεσίας.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη, άμεσα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο (που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον παραλάβει) σε κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να του γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Βραζιλία, οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και ο νυν ποδοσφαιριστής της Φορταλέζα θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο προληπτικά ώστε να παρακολουθηθεί η κατάστασή του.

Tέλος, σε ανακοίνωσή του ο βραζιλιάνικος σύλλογος που αγωνίζεται, αναφέρει: «Ο παίκτης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τον γιατρό της ομάδας».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X