ΑΕΚ: Στους 3 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος ο Μίτσελ!

ΑΕΚ: Στους 3 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος ο Μίτσελ!
Photo Credits: INTIME

Εντυπωσιάζει ο Ακίλ Μίτσελ στο ξεκίνημά του με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Σάββατο τον Άρη στα Λιόσια και στόχος της δεν είναι κάτι άλλο εκτός της νίκης.

Φέτος, ο Ηλίας Καντζούρης έχει φτιάξει μια ομάδα όπου σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ομαδικότητα, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος παίκτης μεμονωμένα.

Παρόλα αυτά, ο Ακίλ Μίτσελ έχει προλάβει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο 30χρονος Παναμέζος σέντερ με καταγωγή από τις ΗΠΑ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στο Top-3 του πρωταθλήματος, όσον αφορά στους κορυφαίους παίκτες σε συνολική απόδοση, κάτι που δείχνει το πόσο πολύτιμος είναι για την ΑΕΚ. Συνολικά έχει 59 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (Ranking) του ΕΣΑΚΕ στα τρία πρώτα ματς και είναι πίσω μόνο από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (Ιωνικός-70) και τον Τσέβεζ Γκούντγουϊν (Άρης-63).

Εκτός αυτού, ο Μίτσελ τα πηγαίνει πολύ καλά και σε άλλες στατιστικές κατηγορίες της λίγκας. Συγκεκριμένα, είναι δεύτερος σε εύστοχα δίποντα, με 18, πίσω μόνο από τον Γκούντγουϊν του Άρη, που έχει βάλει 21. Παράλληλα, είναι και ο πρώτος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, αφού έχει μοιράσει 6 τάπες και μοιράζεται την κορυφή με τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη στιγμή, ο Μίτσελ παίζει στη Basket League μέσο όρο λιγότερα, από 23 λεπτά σε κάθε ματς (22:42’’) και έχει 16,3 πόντους, σουτάροντας με 72,2% στις βολές και με 62,1% στα δίποντα, ενώ έχει ακόμα 7,7 ριμπάουντ (4,7αμ.-3επ.), 2 τάπες και 1,3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X