Η «ατυχία», η «διαιτησία» και οι «δικαιολογίες» οδήγησαν στο απόλυτο φιάσκο τον Ολυμπιακό

Η «ατυχία», η «διαιτησία» και οι «δικαιολογίες» οδήγησαν στο απόλυτο φιάσκο τον Ολυμπιακό

Σεζόν ξεφτίλας εκτός των συνόρων για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεζόν ευρωπαϊκής ξεφτίλας για τον Ολυμπιακό που θα ευχόταν να είχε αποκλειστεί στα πέναλτι είτε απ’ τη Σλόβαν είτε απ’ τον Απόλλωνα, απ’ το να βιώσει την απόλυτη κατηφόρα που ακολούθησε. Το κακό είναι πως δεν έχει πάρει κανένας στο λιμάνι χαμπάρι τι έγινε..
Την περασμένη σεζόν τους έφταιγε η διαιτησία. Φέτος φταίει και η ατυχία πέρα απ’ τη διαιτησία. Στο βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού, το φετινό ευρωπαϊκό κεφάλαιο γράφτηκε με μαύρα γράμματα. Αρκεί να έχουν καταλάβει πως θα το «διαβάσουν», επειδή οι δικαιολογίες είναι για πολλοστή φορά αυτές που παίρνουν τη θέση της αυτοκριτικής. Για κριτική, από τα Media, ας μην το συζητήσουμε, γιατί αν δεν υπήρχε το SDNA πιθανότατα σήμερα θα διαβάζαμε παπάδες…

Αρχικά έφταιγε η ατυχία με τα γκολ στο τέλος των αγώνων. Παρότι ο Ολυμπιακός που είχε βλέψεις για Champions League φέτος, έμοιαζε με πληγωμένο σπουργίτι στα χέρια κάθε αντιπάλου. Ομάδα με άκρως παθητικό ρόλο λες και αντιμετώπιζε τίποτα μεγαθήρια. Έδιωχνε την μπάλα όπως-όπως, έκανε καθυστερήσεις. Αυτά που τον ενοχλούν στην Ελλάδα απέναντι σε ομάδες με 20 έως 100 φορές μικρότερα έσοδα. Όχι απέναντι στην Καραμπάχ και τον Απόλλωνα Λεμεσού με το υπό-δεκαπλάσιο budget.

Προφανώς και δε γινόταν οι τερματοφύλακες να σώνουν τα πάντα, δε γινόταν οι αντίπαλοι να σκοράρουν με αυτογκόλ όπως έγινε στη Γαλλία. Πανηγυρίστηκε η ισοπαλία στο Αζερμπαϊτζάν, λες και το 0-0 ήταν η κορυφαία επικράτηση ελληνικής ομάδας στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τώρα ίσως να έχουμε… διδακτικές ήττες για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά μην ξεχάσουμε και τη διαιτησία. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού μέχρι κι απ’ την 3η θέση του γκρουπ, ήρθε λόγω σφυριγμάτων. Αυτή έφταιξε για την ήττα στη Γαλλία, αυτή έφταιξε για την ισοπαλία στη Γερμανία όπως είπε ο Βρουσάι, ο Ελ Αραμπί, ο Μίτσελ. Στα εντός έδρας δε γινόταν να φταίξει, ήταν πολλά τα γκολ για να δικαιολογηθούν. Κι όμως, μετά από 14 ευρωπαϊκά ματς χωρίς νίκη υπάρχει ακόμα το… θάρρος να ρίχνουν ευθύνες στους διαιτητές. Βρίσκουν και τα κάνουν φυσικά γιατί σε άλλη ομάδα ποιος ξέρει πως θα αντιμετώπιζαν τέτοιες δηλώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X