Conference League: Στους «16» η... απόλυτη Γουέστ Χαμ

Conference League: Στους «16» η... απόλυτη Γουέστ Χαμ
Photo Credits: INTIME

Μετά τη Βιγιαρεάλ στους «16» και η απόλυτη Γουέστ Χαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη Βιγιαρεάλ που είχε “καθαρίσει” την πρωτιά της απ’ την 4η αγωνιστική, η Γουέστ Χαμ (η μοναδική στους 8 ομίλους που μετράει το απόλυτο των νικών) και η εξαιρετική εφέτος Τζουργκάρντεν, ήταν οι δύο επόμενες ομάδες που εξασφάλισαν τις πρωτιές στα γκρουπ τους μετά τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής, παίρνοντας τα “εισιτήρια” της απευθείας πρόκρισής στους “16” του Europa Conference League.

Το εύστοχο πέναλτι του Λαντσίνι στο 24′ έφτανε για τα “σφυριά” για να φτάσουν στο 5ο σερί τρίποντό τους, επικρατώντας της αξιόμαχης Σίλκεμπεργκ με 1-0 και παίρνοντας θέση ήδη στους “16” της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα η Τζουργκάρντεν έφερε τα πάνω-κάτω απέναντι στη Μόλντε. Τα δύο γρήγορα τέρματα των Νορβηγών με τους Μπρίνχιλντσεν (6′) και Κάασα (21′) βρήκαν τρεις… απαντήσεις απ’ τους Σουηδούς και τους Έντβαρτσεν (44′), Ασόρο (67′) και Ραντέτινατς (77′) οδηγώντας τους φιλοξενούμενους στην εξασφάλιση της πρωτιάς.

Μεγάλη νίκη, με ανατροπή, πέτυχε και η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στην Πιούνικ με 2-1 χάρις σε δύο γκολ σε δύο λεπτά (!) απ’ τους Κάσια (84′) και Ραμίρεζ (85′), πιάνοντας θέση στο “ρετιρέ” του 8ου ομίλου, ενώ η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα (έπαιξε και στα 90′), συνέτριψε την Κλουζ με 3-0 κι απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο.

Δύσκολη νίκη, με 1-0 που την κρατάει… ζωντανή στη διεκδίκηση της πρωτιάς στον 5ο όμιλο, πήρε η Ντνίπρο κόντα στον Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον θα παίξει για την πρωτιά την επόμενη εβδομάδα στο “AFAS Stadion” απέναντι στην Αλκμάαρ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X