Ο ΕΣΑΚΕ ξεφτιλίζεται για να «χαϊδέψει» το αγαπημένο του Περιστέρι - Πρόστιμο 2.000 ευρώ η... σκληρή τιμωρία για τις αλητείες εις βάρος της ΑΕΚ!

Ο ΕΣΑΚΕ ξεφτιλίζεται για να «χαϊδέψει» το αγαπημένο του Περιστέρι - Πρόστιμο 2.000 ευρώ η... σκληρή τιμωρία για τις αλητείες εις βάρος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ ξεφτιλίζεται για να «χαϊδέψει» το αγαπημένο του Περιστέρι!

Ο ΕΣΑΚΕ ξεφτιλίζεται για να «χαϊδέψει»το αγαπημένο του Περιστέρι . Πρόστιμο μόλις 2.000 ευρώ η… σκληρή τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα των δυτικών προαστίων για τις αλητείες εις βάρος της ΑΕΚ!

Και το τελευταίο δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση ή κάποια αόριστη τοποθέτηση. Όλοι είδαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες ή διάβασαν τα Μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου τι έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι.

Τα video που είδαν το φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν τις αλητείες εις βάρος της ΑΕΚ που πήγε, έπαιξε το ματς και εν τέλει κατάφερε να το κερδίσει μέσα σε μία «ζούγκλα».

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE):

α) για τα αναφερόμενα που συνιστούν επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ,

β) για τα αναφερόμενα οπαδικά συνθήματα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και

γ) για  επεισόδιο μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (άναμμα πυρσού στην κερκίδα) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ κατά  τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 23-10-2022».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X