ΠΑΟΚ: Τρέχει αλλά δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τρέχει αλλά δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα έρθει πιθανότατα στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς τον Άντρια Ζίβκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Άντρια Ζίβκοβιτς θα αντιμετωπίσει -όπως όλα δείχνουν- την Κυριακή ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ  για τρίτη ημέρα απουσίαζε από την προπόνηση, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει το ντέρμπι.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Η Πέμπτη (27.10) ήταν μέρα κορύφωσης από πλευράς έντασης στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην Opap Arena, με τους παίκτες να δουλεύουν και στον τομέα της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ασχολήθηκαν τόσο με την επιθετική τακτική, όσο και με την αμυντική συμπεριφορά. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε τουρνουά 5 Vs 5 σε υψηλό τέμπο.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς έμεινε στο γυμναστήριο κι ακολούθησε θεραπεία, όπως κι οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά δούλεψαν κι οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X