Στον πάτο του ΝΒΑ οι Λέικερς - Νέα ήττα και ρεκόρ 0-4!

Στον πάτο του ΝΒΑ οι Λέικερς - Νέα ήττα και ρεκόρ 0-4!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσε να δώσει κάποιος ως δικαιολογία ότι το πρόγραμμα (Ουόριορς, Κλίπερς, Μπλέιζερς, Νάγκετς) ήταν δύσκολο. Σίγουρα ισχύει αυτό, αλλά οι Λέικερς δεν είναι μία ομάδα που έχει την άνεση να δημιουργεί τέτοιες δικαιολογίες, λόγω status και, κυρίως, λόγω της ποιότητας του ρόστερ.

Μετά και την ήττα από το Ντένβερ (110-99), η ομάδα του Λος Άντζελες έμεινε στο 0-4 και πλέον αυξάνεται η πίεση για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Στο ματς με τους Νάγκετς δεν έπαιξε ο – κάκιστος μέχρι στιγμής – Ράσελ Ουέστμπρουκ, όμως και πάλι η εικόνα των Λέικερς ήταν σχεδόν απογοητευτική.

Η αστοχία στο τρίπονο συνεχίστηκε (8/30, 26,7%), ο πάγκος δεν βοήθησε καθόλου (κανένας με διψήφιο αριθμό πόντων) και οι Λεμπρόν Τζέιμς (19 πόντοι, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 8/21 σουτ) – Άντονι Ντέιβις (22 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες) πάλευαν μόνοι τους, χωρίς πάντως να είναι και αυτοί σε… σούπερ κατάσταση.

Τάσος Καπετανάκος: «Μόνο νίκη για ΑΕΚ με Ολυμπιακό - Μορόν, Γιαννούλης, Μπρινιόλι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X