Αποκλείστηκε από το Champions League η Μπαρτσελόνα!

Αποκλείστηκε από το Champions League η Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Αποτυχίας συνέχεια για την Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, είναι αλήθεια, η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από το Champions League.

Η Μπαρτσελόνα τα… κατάφερε να αποτύχει ξανά, παρά το «υπερόπλο» Λεβαντόφσκι: οι blaugrana τερμάτισαν στην 3η θέση στον όμιλό τους στο Champions League, μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν και οδηγούνται στο Europa League.

Έκανε μία νέα αρχή, έφερε τον Τσάβι στον πάγκο, δαπάνησε για ακόμη μία φορά περισσότερα από 150 εκατομμύρια για μεταγραφές (Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κούντε), έφερε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια ως ελεύθερους (Κεσί, Κρίστενσεν, Μπεγιερίν, Μάρκος Αλόνσο), έδωσε ελπίδες στους οπαδούς της αλλά και πάλι η Μπαρτσελόνα αυτό που κατάφερε ήταν να κάνει… μία τρύπα στο νερό, ή μάλλον να μην καταφέρει κάτι περισσότερο από πέρυσι.

Μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν (4-0), οι Nerazzuri «κλείδωσαν», μαζί με τη Μπάγερν, την πρόκριση στους «16» του Champions League και έστειλαν τους blaugrana στο Europa League. Έτσι, οι Καταλανοί για 2η σερί σεζόν δεν καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και υποβιβάζονται στο Europa, μαζί με ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Σεβίλλη.

Αυτό σημαίνει πως η αναμέτρηση της «Μπάρτσα» κόντρα στη Μπάγερν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τους Ισπανούς, καθώς οι Βαυαροί θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» από απόψε την πρωτιά στο Group C.

Το πρόβλημα όμως για τη Μπαρτσελόνα είναι μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι Καταλανοί δεν έμαθαν, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, από τα λάθη των προηγούμενων ετών και έκαναν ξανά μεγάλο άνοιγμα, χωρίς να είναι σίγουρη η επιτυχία. Έτσι, μετά την αποτυχία να προκριθούν στους «16», οι blaugrana αναμένεται να χάσουν πολλά εκατομμύρια από τους χορηγούς που είχαν υπολογίσει, μόνο και μόνο διότι θα αγωνίζονται στο Europa League.

Οπότε, τo μόνο που απομένει να αποδειχθεί, είναι το πόσο μεγάλο θα είναι το τωρινό πρόβλημα και αν θα χρειαστεί να περάσει ξανά εποχές με παίκτες τύπου Μπρέιθγουεϊτ για βασικούς.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X