ΑΕΚ: Προπονητές στο τμήμα Καράτε οι Γιώργος και Σπύρος Καμπανός

ΑΕΚ: Προπονητές στο τμήμα Καράτε οι Γιώργος και Σπύρος Καμπανός

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συνεργασία με τους δύο έμπειρους προπονητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους δύο προπονητές, Γιώργο και Σπύρο Καμπανό ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Οι δύο έμπειροι προπονητές θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του τμήματος καράτε της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προπονητές του τμήματος Καράτε του Συλλόγου αναλαμβάνουν οι πολύπειροι Γιώργος και Σπύρος Καμπανός.

Ο Σπύρος Καμπανός ξεκίνησε το άθλημα του Καράτε το 1987 στο γυμναστήριο του Άρη Κραββαρίτη. Στην καριέρα του κατέκτησε περισσότερα από 30 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 20 μετάλλια σε Βαλκανικούς Αγώνες Κάτα και Κούμιτε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ενώ αναδείχθηκε 6 φορές Πανευρωπαϊκός και Μεσογειακός Πρωταθλητής. Τίμησε τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος 16 χρόνια διαδοχικά χρόνια (1995-2010). Είναι κάτοχος βαθμού 5ου Dan από την Ελληνική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Ο Γιώργος Καμπανός ξεκίνησε το άθλημα του Καράτε το 1987 στο γυμναστήριο του Άρη Κραββαρίτη. Αναδείχθηκε 7 φορές Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής, μετρώντας παράλληλα περισσότερα από 30 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 23 σε Βαλκανικούς Αγώνες Κάτα και Κούμιτε, ενώ από το 2003 ξεκίνησε την ενασχόλησή του και με τη Διαιτησία όπου κατέχει το βαθμό RA/JA στην Ελλάδα και JA/JA στην Ευρώπη. Υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας από το 1995 έως το 2010, ενώ κατέχει 5ου βαθμού Dan από την Ελληνική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Τους δύο προπονητές υποδέχθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου ο Ηλίας Χατσίκας και τους καλωσόρισε στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Οι δύο προπονητές δήλωσαν στο aek.gr: «Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή να συνεργαστούμε με έναν τόσο σπουδαίο και ιστορικό Σύλλογο όπως είναι αυτός της ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε στα παιδιά την τέχνη και το άθλημα του Καράτε. Μέσα από την άσκηση θα μπορέσουν να μάθουν αυτοάμυνα και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα μπορέσουν να προπονούνται μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, πάντα με σεβασμό, πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Έχουμε όλη τη διάθεση να παράσχουμε στα παιδιά όλα τα εφόδια προκειμένου ο Σύλλογος της ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις. Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή και σας περιμένουμε με χαρά».

Οι προπονήσεις του τμήματος ξεκινούν στις 01/11 και θα διεξάγονται Τρίτη και Πέμπτη στο Προπονητήτιο της ΑΕΚ στον Κόκκινο Μύλο (Φιλαδελφείας 171, Αχαρνές). Οι ώρες των προπονήσεων θα είναι 15:50-16:50 και 16:50-17:50.

Για εγγραφές και πληροφορίες καλέστε στο 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ) ή στο 210-2772512 (Προπονητήριο ΑΕΚ) ή επισκεφθείτε τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9).

Γιώργο και Σπύρο καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X