Όλος ο πρώτος γύρος στην Λεωφόρο!

Όλος ο πρώτος γύρος στην Λεωφόρο!

Ο Insider καταγράφει το σκάνδαλο της Λιβαδειάς κατά της ΑΕΚ, την εύνοια του Παναθηναϊκού και τα περίεργα με τον Ολυμπιακό και τους...φίλους του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Λιβαδειά η ΑΕΚ έκανε τελικά βόλτα, αν και κάποιοι έτρεφαν ελπίδες πως θα μπορούσαν να της δημιουργήσουν… πλαγίως πολλά προβλήματα. Το κυριότερο αφορά το χωράφι στο οποίο έγινε ο αγώνας κι εδώ μιλάμε για συνθήκες αλλοίωσης του πρωταθλήματος. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο με αυτές τις συνθήκες, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέφυγε να αγωνιστεί εκεί. Και είχαμε το πρωτοφανές της αλλαγής έδρας, με συμφωνία, αλήθεια πολύ δύσκολα θα έγινε, ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Κομπότη.

Με αυτή την συμφωνία ο Παναθηναϊκός κατάφερε στα πρώτα πέντε ματς πρωταθλήματος, τα τέσσερα να τα δώσει εντός έδρας. Συνολικά έχει δώσει μέσα έξι στα εννιά, ενώ η ΑΕΚ έχει δώσει τέσσερα εντός από τα οποία τα δύο σε ουδέτερο ως τυπικά γηπεδούχος. Όλα αυτά βέβαια καμιά σημασία δεν έχουν για τους… ειδικούς στατιστικολόγους που μετράνε σερί νικών. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Να θυμίσουμε εδώ πως πέρσι ο Παναθηναϊκός κινούμενος πλαγίως κατάφερε να δώσει τον εκτός έδρας αγώνα του με την Λαμία στο Πανθεσσαλικό. Και νίκησε. Όχι, δεν υπήρχε ο Κομπότης στην Λαμία για να γίνει κι αυτό το ματς στην Λεωφόρο. Και για να λέμε την αλήθεια, πάλι καλά που το φετινό με τον Λεβαδειακό δεν το μέτρησαν και για εκτός έδρας. Όχι, σε αυτό το σημείο δεν έφτασαν ακόμη.

Το ερώτημα είναι βέβαια ποιες διαφορές είχε ακριβώς ο αγωνιστικός χώρος στην Λιβαδειά, όταν αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας με τον Παναθηναϊκό, με αυτό που είδαμε στο ματς με την ΑΕΚ. Επίσης ποιες ακριβώς βελτιώσεις υπήρξαν γενικότερα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Γιατί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως ήταν ένα κανονικότατο αχούρι. Η απάντηση είναι δεδομένη. Με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες στις οποίες ο Παναθηναϊκός επεδίωξε να μη παίξει στην Λιβαδειά και το κατάφερε, αγωνίστηκε εκεί την περασμένη Δευτέρα η ΑΕΚ.

Προνόμιο μόνο του Παναθηναϊκού τα VARίσια πέναλτι

Επιπλέον, φαίνεται πως τα λεγόμενα VARίσια πέναλτι είναι προνόμιο μόνο του Παναθηναϊκού. Όταν δίνεται στην ΑΕΚ ένα κανονικό πέναλτι που δεν ανήκει καν σε αυτή την κατηγορία, τότε υπάρχει θέμα. Και βγαίνουν οι Τάσοι και λένε… πονηρά, πως η ΑΕΚ πήρε τρία πέναλτι σε μια βδομάδα. Ποιο δεν ήταν από αυτά πέναλτι όμως δεν μας λένε.

Δεν πειράζει όμως. Ό,τι και να έγινε, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η απογοήτευση που σκόρπισε η Δευτεριάτικη νίκη της ΑΕΚ. Σε όλους. Είναι αλλιώς όταν έχεις… τον τελευταίο λόγο σε μια αγωνιστική.

Όσον αφορά τους άλλους, που συνεχίζουν ανεξαρτήτως επιμέρους συνθηκών στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, να είναι οι βασικοί αντίπαλοι σε όλα τα μέτωπα, ένα πράγμα μας έκανε εντύπωση. Πως δυο μέρες τώρα από την Δευτέρα, στις παρά-διαιτητικές τους στήλες επιτίθενται στους διαιτητές του ΟΦΗ – Λαμία, πως δήθεν αδικήθηκε ο ΟΦΗ! Λίγες μέρες αφότου έγινε το μπάχαλο με τα εισιτήρια που έδωσαν στους Ολυμπιακούς, ξεσηκώνοντας την οργή των οπαδών της ομάδας του Ηρακλείου, έχουμε ένα δεύτερο δείγμα πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Παναιτωλικό, όπως σίγουρα πολλά δεν πάνε καλά με τον Ιωνικό και να δούμε και με ποιον άλλον… Δεν αναφερόμαστε καν στα νέα καραγκιοζιλίκια με τον Καμαρά και τον Άρη. Που θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση αν τελικά επαληθευτούν οι πληροφορίες για νέο δρομολόγιο προς Βικελίδης.

Ο Insider

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X