«Το Ντουμπάι υποψήφιο για το Final 4 της Euroleague»

Euroleague: Οριστική η αποβολή των ρωσικών ομάδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τους Λιθουανούς, το Ντουμπάι φέρεται να μπαίνει δυναμικά στην κούρσα για τη διοργάνωση του Final 4 της Euroleague.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα BasketNews.com ανέφερε ότι τα Ηνωμένα Αραβικα Εμιράτα και δη το Ντουμπάι προβάλλουν ως βασικοί υποψήφιοι για τη διοργάνωση του φετινού Final 4 της Euroleague. Όπως είναι γνωστό το Ντουμπάι είναι από τις πόλεις που θέλουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πριν από δύο εβδομάδες πραγματοποιήθηκε και ραντεβού μεταξύ των 13 μετόχων στο Ντουμπάι όπου ο CEO της Euroleague άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η διοργάνωση και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όπως είχε αναφέρει και το Gazzetta υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα ώστε να δημιουργηθεί ομάδα στην Euroleague από όμιλο επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με το BasketNews ενδέχεται να υπάρξει και νωρίτερα η εμφάνιση του Ντουμπάι στην ζωή της Euroleague καθώς φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τη διοργάνωση του Final 4 στην «Coca Cola Arena» του Ντουμπάι, χωρητικότητας 17.000 θέσεων. Νωρίτερα στην εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η λιθουανική κυβέρνηση αρνήθηκε να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ζάλγκιρις για τη διεξαγωγή του Final 4 2023 στο Κάουνας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X