Ο Γιώργος Γιακουμάκης θυμήθηκε το ματς του Άγιαξ με την ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης θυμήθηκε το ματς του Άγιαξ με την ΑΕΚ (VIDEO)

Το ματς Άγιαξ-ΑΕΚ θυμήθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης απαντώντας σεε ερωτήσεις για το Champions League, όπου μετέχει με τη Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κλήθηκε να μιλήσει για τις εμπειρίες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην οποία έχει συμμετέχει τόσο με την ΑΕΚ όσο και με την Σέλτικ μετρώντας επτά αγώνες στην φάση των ομίλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να ξαναδώσεις;

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο. Όλα τα παιχνίδια του Champions League, οι βραδιές είναι μαγικές όταν αγωνίζεται σ’ αυτή την διοργάνωση. Από την στιγμή που θα ακούσεις τον ύμνο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα».

Ποιο ματς σου έρχεται πρώτο στο μυαλό;

«Αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν στο «Σέλτικ Παρκ» και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Σίγουρα όταν έχεις και ως αντίπαλο την καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτό το κάνει ακόμα πιο ανεκτίμητο».

Ποια ήταν η πρώτη σου εμπειρία;

«Ήταν με την ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ σε εκτός έδρας ματς».

Τι θυμάσαι από κείνη την βραδιά;

«Σίγουρα η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Πάντως αυτό που σου μένει σαν πρώτο πράγμα είναι ο ύμνος, που τον ακούς πρώτη φορά από κοντά, κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Όταν παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια και το ακούς μόνο εκεί και τελικά έρχεται η ώρα που το ακούς όταν αγωνίζεσαι, σίγουρα είναι κάτι το οποίο σου μένει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X