Πώς ο Έλον Μασκ έκανε 110 εκατ. ανθρώπους να «ψάχνονται» στα ελληνικά

Πώς ο Έλον Μασκ έκανε 110 εκατ. ανθρώπους να «ψάχνονται» στα ελληνικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φωτιά» έχει πάρει το Google Translate εδώ και μερικές ώρες, καθώς οι σχεδόν 110 εκατ. followers του Elon Musk προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν ένα αινιγματικό του tweet στα ελληνικά.

Το post αποτελείται από μία μόνο λέξη: «διαλεκτική».

Καθώς δεν συνοδεύεται από κάποια επεξήγηση, το Twitter προσπαθεί να μαντέψει τις ακριβώς έχει στο μυαλό του ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης, ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, βρέθηκε στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμά του.

Κάποιοι εικάζουν ότι το post με τη λέξη «διαλεκτική» αποτελεί μία ακόμα παρέμβασή του στον πόλεμο στην Ουκρανία και μία παραίνεση προς τις δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του διαλόγου.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η προηγούμενη προσπάθεια του Musk να δώσει μια λύση στον πόλεμο με μία πρόταση που κατέθεσε μέσω του Twitter, δεν έτυχε θετικής υποδοχής στην Ουκρανία.

Μόλις τρεις ώρες μετά το αινιγματικό tweet του Musk, πάντως, αυτό έχει συγκεντρώσει σχεδόν 5.500 απαντήσεις, ενώ οδεύει προς τα 3.000 retweets.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X