Στον... αέρα το μέλλον του Τέβες στην Ροζάριο Σεντράλ

Στον... αέρα το μέλλον του Τέβες στην Ροζάριο Σεντράλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε, όμως πλέον άνοιξε θέμα όσον αφορά το μέλλον του Κάρλος Τέβες στην Ροζάριο Σεντράλ, με τον «Απάτσι» να θέτει έναν όρο για να παραμείνει.

Η Ροζάριο Σεντράλ έφερε ισοπαλία με την Κολόν στο τελευταίο παιχνίδι της λίγκας, με τον Κάρλος Τέβες, που ανέλαβε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής, στο Σεντράλ, να κάνει τον απολογισμό της προσπάθειας. Και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Η ιδέα που έχουν είναι να συνεχίσουμε μαζί. Αλλά πρέπει να δούμε πώς θα συνεχίσουμε μαζί. Αυτές οι 15 μέρες θα είναι σημαντικές, ώστε η διοίκηση να φέρει τους παίκτες που θέλω.

Αν το κάνει θα είμαι εδώ. Αν όχι, είναι πολύ δύσκολο. Η διοίκηση θα πρέπει να δουλέψει και να είναι τα πάντα στο τραπέζι», είπε ο Τέβες, που επί της ουσίας πέταξε το… μπαλάκι στη διοίκηση, αναφορικά με το μέλλον του.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X