Ανδριόπουλος: «Οι φίλοι της ΑΕΚ έκλαιγαν με την "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena"»

Ανδριόπουλος: «Οι φίλοι της ΑΕΚ έκλαιγαν με την "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena"»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Dimand», Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε στη «Δίκη στο Open» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Για το αν η Dimand έχει ρόλο στην κατασκευή, αλλά και τη τάφρο στο γήπεδο που θέλει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός: «Δεν το φτιάχνουμε εμείς το γήπεδο. Ήμασταν συμμέτοχοι στη διαδικασία, θα το φτιάξει μια μεγάλη εταιρία και ίσως παίξουμε κάποιο ρόλο σε αυτό. Αγνοώ τη συζήτηση για την τάφρο και δεν έχει κάποια σημασία. Εχει σημασία η αισθητική του σκεπάστρου και η στατική μελέτη της κερκίδας. Τα στοιχεία τα είδαμε στα μεγάλα γήπεδα που έγιναν και αυτό που εισπράττει ο επισκέπτης είναι αυτά τα δύο. Δείχνει ένα πολύ ελκυστικό σχέδιο ο Βοτανικός. Η διπλή κερκίδα στο γήπεδο της ΑΕΚ έδωσε μια εξαιρετική ακουστική και η εικόνα της αρένας. Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση για την τάφρο».

Για το ποιο γήπεδο θα μοιάζει ο Βοτανικός: «Κανένα γήπεδο και στάδιο δεν μοιάζει με το άλλο. Ολα έχουν τη δική τους μοναδικότητα και το δικό τους αποτύπωμα. Οι ΑΕΚτσήδες έκλαιγαν με την Αγια-Σοφιά. Οι ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν τη Νέα Τούμπα. Από το ‘90 το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού έκαναν… βόλτες μέσα στο λεκανοπέδιο. Υπήρξε το πάθημα της ΑΕΚ, που έμεινε 19 χρόνια χωρίς γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό έγινε πιο μεθοδικά η δουλειά».

Για το θέμα του πάρκινγκ στην «Αγιά Σοφιά-OΡΑΡ Arena»: «Η πανευρωπαϊκή τάση είναι το πάρκινγκ να μειώνεται για να αποτρέπεται ο κόσμος να παίρνει το αυτοκίνητό του και να πηγαίνει στο κέντρο των πόλεων για το γήπεδο. Σην ΑΕΚ υπάρχουν 180 θέσεις και ακόμη 300 σε ακτίνα 1 χλμ και είναι αρκετές. Το μήνυμα είναι να χρησιμοποιούν τα μέσα σταθερής τροχιάς για να φτάσουν έγκαιρα στο γήπεδο. Υπάρχει η γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά όπου ο σταθμός είναι 360 μέτρα απόσταση περπάτημα. Η γραμμή 4 θα ανοίξει σε 8 χρόνια σε πρώτη φάση και σε 12 χρόνια σε δεύτερη φάση, θα έχει στάση Νέα Φιλαδέλφεια. Ακόμη και την υπογειοποίηση, που είναι πολύ χρήσιμη, τώρα την καταλαβαίνει ο κόσμος. Το γήπεδο της ΑΕΚ ξεκίνησε το 2013, αλλά οι ΑΕΚτσήδες μπήκαν 9 χρόνια μετά. Ξέχασαν την αναμονή και ευχαριστιούνται το γήπεδό τους».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X