Απίστευτο κι όμως αληθινό! - Παρέμβαση Σαββίδη για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! - Παρέμβαση Σαββίδη για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Παρενέβη ο Ιβάν Σαββίδης για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Παρενέβη ο Ιβάν Σαββίδης για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ!

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης θορυβημένος από τους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής για τη λύση του συγκεκριμένου ζητήματος, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης ασχολείται -και μάλιστα πολύ σοβαρά- με το θέμα των τραυματισμών. Στην τελευταία σύσκεψη με όλα τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» είχε πολύ ψηλά το συγκεκριμένο ζήτημα, με την εικόνα όχι μόνο να μη βελτιώνεται, αλλά να γίνεται άκρως επιβαρυντική το επόμενο διάστημα με συνεχόμενους μυϊκούς τραυματισμούς.

«Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε, με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ράφα Σοάρες να είναι, τότε, οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μυϊκά προβλήματος.

Όμως, έκτοτε, ο ΠΑΟΚ έφτασε να μετράει επτά ποδοσφαιριστές με σημαντικά μυϊκά προβλήματα και βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Οκτώβρη κάτι που προβληματίζει τον Σαββίδη και τους ανθρώπους της διοίκησης, γι’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος ζήτησε εξηγήσεις και λύσεις γύρω από τοι συγκεκριμένο θέμα.

Με τον Λευτέρη Λύρατζη να βγαίνει «off», λόγω θλάσης, για ένα σημαντικό διάστημα, ο Ιβάν Σαββίδης αξίωσε να μάθει «από πρώτο χέρι» την εξήγηση για το φαινόμενο των πολλών θλάσεων, που επέστρεψαν σαν «εφιάλτης» στην Τούμπα, όπως επίσης αν ο αριθμός των τραυματισμών είναι αυξημένος ή αν βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ο αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο, επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Περικλής Παπαδόπουλος, αλλά και ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης, μαζί με όλους τους γυμναστές της ομάδας.

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη κράτησε πάνω από μία ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, όχι μόνο για το θέμα των τραυματισμών, αλλά και για τα όποια λάθη έγιναν από το καλοκαίρι σε θέματα μεταγραφών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγωνιστική πορεία της ομάδας. Πάντως, στο τέλος της σύσκεψης ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» εμφανίστηκε και πάλι ενωτικός, επέμενε στο πλάνο που έχει εκπονηθεί και συνεχίζεται, ζητώντας μάλιστα από τους παρευρισκόμενους να μην παρεκκλίνουν από αυτό.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλυσαν στον ιδιοκτήτη το θέμα των μυϊκών τραυματισμών, με αναφορές στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν «χτυπηθεί» από θλάσεις, έγινε ξεχωριστή αναφορά σε περιπτώσεις όπως αυτή του Λευτέρη Λύρατζη, που με δεδομένο το πρόβλημα στον αστράγαλο θα έπρεπε να προφυλαχθεί και να έχει ειδική διαχείριση, ενώ από την πλευρά τους οι γιατροί της ομάδας αναφέρθηκαν συνολικά στους τραυματισμούς επισημαίνοντας ότι οι θλάσεις σε σχέση και με περασμένα χρόνια δεν είναι τόσες πολλές και πως συνολικά δίνεται μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της πρόληψης με χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί και του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Πηγή: gazzetta.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X