Αλμέιδα: «Κάναμε απλά πράγματα και κερδίσαμε» - Το σχόλιο του για Γκαρσία, Αραούχο και κόσμο

Αλμέιδα: «Κάναμε απλά πράγματα και κερδίσαμε» - Το σχόλιο του για Γκαρσία, Αραούχο και κόσμο
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε με 0-2 από την έδρα του Λεβαδειακού, με τον Ματίας Αλμέιδα να στέκεται σε όσα έκανε η ομάδα για να φτάσει στη νίκη ενώ σχολίασε την παρουσία του κόσμου αλλά και τους Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντίνος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λεβαδειακός-ΑΕΚ:

Σε ότι αφορά το σχόλιό του για τον αγώνα στη Λιβαδειά και τη διαφορά της εικόνας της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα, είπε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά όμως ένιωθα ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Διορθώσαμε κάποια πράγματα που βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές να τα κάνουνε και φτάσαμε στη νίκη κάνοντας κυρίως… απλά πράγματα. Δε θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δε θέλω να το βάλω σαν δικαιολογία. Σίγουρα όποιος έπαιζε μπάλα μικρός δεν έπαιζε σε συνθετικό χορτάρι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει απλά να μπαίνεις και να παίζεις».

Για τη θέση του Λιβάι Γκαρσία και τις εντολές στον Αραούχο για να κατεβαίνει αρκετά μέτρα στο γήπεδο και να βοηθάει τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην πίεση, ο Αργεντίνος τεχνικός είπε: Σχετικά με τον Γκαρσία είμαι πεπεισμένος ότι είναι 9άρι. Το αποδεικνύουν τα γκολ του. Σε ότι αφορά τον Σέρχιο, κάνει πολλές δουλειές για την ομάδα και δίνει πολλή αγάπη. Έχει καταλάβει απόλυτα το πώς εμείς θέλουμε να πιέσουμε. Ίσως του λείπουνε κάποια γκολ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του ως αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει στην ομάδα, ο Αλμέιδα είπε: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να διασκεδάζει βλέποντας μια ομάδα ανταγωνιστική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχιστεί αυτό. Το μόνο που θα πω είναι… μακάρι»!

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X