Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Το βιογραφικό του δικαίωσε τον Αλμέιδα για την επιλογή του

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Το βιογραφικό του δικαίωσε τον Αλμέιδα για την επιλογή του
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα επέλεξε τον Σιντιμπέ για τη θέση του αριστερού μπακ και δικαιώθηκε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμέιδα επέλεξε τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για τη θέση του αριστερού μπακ βάσει εικόνας στις προπονήσεις και του βιογραφικού και δικαιώθηκε!

Παραμονές του ματς με τον Λεβαδειακό έγινε πολλή συζήτηση για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας με δεδομένες τις απουσίες των Μοχαμαντί-Χατζισαφί. Γράφτηκε αρχικά πως ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται τον νεαρό Βεντάτ Ραντόνια με τον οποίο έχει δουλέψει αρκετά. Και εν τέλει επέλεξε Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν εξαιρετικός. Στο α’ ημίχρονο βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά όντας σε πλήρη συνεννόηση με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Επί της ουσίας μόνο από την πλευρά τους απειλούσε η ΑΕΚ. Ενώ εξίσου καλός ήταν και στο δεύτερο μέρος.

Ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο του. Πάτησε περιοχή. Ενώ στις εναλλαγές ρόλων βρέθηκε σε σημεία του ματς ακόμα και σε θέση οκταριού.

Βέβαια, ο Σιντιμπέ δεν είναι η πρώτη φορά που κλήθηκε να παίξει αριστερό μπακ. Έχει παίξει στην ίδια θέση τόσο με Μονακό όσο και με Λιλ. Έχει αγωνιστεί ως αριστερό μπακ τόσο στη Ligue 1 όσο και στο Κύπελλο Γαλλίας και το Λιγκ Καπ, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 4 ματς με τη Μονακό κόντρα σε Τότεναμ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιουβέντους και Μπεσίκτας.

Συνολικά στην προ-ΑΕΚ καριέρα του ο Σιντιμπέ έχει παίξει αριστερό μπακ σε συνολικά 87 ματς έχοντας 6 γκολ και 10 ασίστ.

Πηγή: sdna.gr

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X