Βλαχοδήμος: «Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα, θα δούμε για το μέλλον»

Βλαχοδήμος: «Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα, θα δούμε για το μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Για το θέμα του συμβολαίου του με την Μπενφίκα ρωτήθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον ίδιο να θέλει να κατεβάσει τους τόνους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους παίκτες της Μπενφίκα για το ματς κόντρα στη Γιουβέντους εκπροσώπησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ ρωτήθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο ίδιος θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τους «αετούς», αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το μέλλον.

«Νιώθω άνετα εδώ. Η Μπενφίκα είναι μια σπουδαία ομάδα και είμαι χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον για μας», είπε αρχικά ο Βλαχοδήμος που ρωτήθηκε στη συνέχεια για το ότι πολλές φορές στο παρελθόν τα ΜΜΕ τον φέρνουν κοντά στην έξοδο.

«Υπάρχει πάντα φημολογία, μερικές φορές πάρα πολύ μεγάλη. Είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα και στη δουλειά μου. Θέλω να δίνω το 100% ή και περισσότερο σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα μου», είπε ο βασικός κίπερ της Εθνικής ομάδας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X