Ο ΕΣΑΚΕ μας δουλεύει κανονικά μετά τα αίσχη στο Περιστέρι - «Δεν βάλαμε το ματς Σάββατο για να μη γίνουν επεισόδια»

Ο ΕΣΑΚΕ μας δουλεύει κανονικά μετά τα αίσχη στο Περιστέρι  - «Δεν βάλαμε το ματς Σάββατο για να μη γίνουν επεισόδια»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τα αίσχη στο Περιστέρι - ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση προς τον ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την μετάθεση του αγώνα της Ένωση κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», για την Κυριακή.

Οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν καθώς είχε βγάλει έτσι το πρόγραμμά της, ώστε από την Κυριακή κι έπειτα να στρέψει το βλέμμα στην δύσκολη αναμέτρηση με την Βόννη, για το BCL. Ωστόσο η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απέναντι στην γερμανική ομάδα με μόλις 1 προπόνηση, κάτι που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας ακόμα περισσότερο.

Ο ΕΣΑΚΕ θυμήθηκε τώρα να απαντήσει στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ λέγοντας πως το παιχνίδι δεν έγινε το Σάββατο καθώς φοβούνταν… επεισόδια εξαιτίας της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Βόλο στο Περιστέρι. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έγινε το ματς Σάββατο και δεν έγιναν επεισόδια. Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, αλλά η ΑΕΚ δεν… καταλαβαίνει από τα παιχνίδια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων και όχι σε απάντηση στην ανακοίνωση της ΑΕΚ διευκρινίζει τα εξής:

1) Το επίσημο πρόγραμμα της αγωνιστικής ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και ταυτόχρονα ενημερώνονται οι ΚΑΕ. Κανένας ορισμός αγωνιστικής δεν υφίσταται εάν δεν ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες είναι ενδεικτικές.

2) Ο ΕΣΑΚΕ είναι η κατ’ εξοχήν Λίγκα ανάμεσα στις ευρωπαϊκές που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολύνει τις ομάδες της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

3) Λόγοι ασφαλείας επιβάλλουν πολλές φορές τις ημερομηνίες ορισμού των αγώνων. Στην περίπτωση του αγώνα Περιστέρι bwin – ΑΕΚ είναι σε όλους μας γνωστό ότι το κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα με το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ατρομήτου.

Συνεπώς είναι επισφαλές να ορίζονται αγώνας μπάσκετ και ποδοσφαίρου την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα στα δύο γήπεδα. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα της ΑΕΚ συγκάλεσε την ίδια ημέρα σύσκεψη και μεταξύ άλλων προτάθηκε η λύση της αναβολής του αγώνα κάτι που η ΑΕΚ απέρριψε.

Ο ΕΣΑΚΕ αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα αιτήματά των ΚΑΕ – Μελών του στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων και δυνατοτήτων που διαθέτει προσπαθώντας πάντα για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X