Θλιβερά νέα: Ζημιά στο χιαστό του Αϊτόρ!

Θλιβερά νέα: Ζημιά στο χιαστό του Αϊτόρ!
Photo Credits: INTIME

Σοβαρή ζημιά για τον Αϊτόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις του Αϊτόρ το βράδυ της Κυριακής (24/10) επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο του Ισπανού εξτρέμ.

Όπως σημείωναν από το τριφύλλι είναι δεδομένη η ζημιά στο χιαστό του 26χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε μόλις δύο λεπτά κόντρα στον Άρη άρα και το χειρουργείο το οποίο θα πρέπει να κάνει το επόμενο διάστημα.

Το πρωί της Δευτέρας θα γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό αν πρόκειται για μερική ή για ολική ρήξη ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και για το ακριβές χρονικό διάστημα της αποκατάστασης του και της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Καθώς τα δεδομένα θα αλλάξουν αν πρόκειται για ολική ρήξη που μπορεί να φέρει και πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν ενώ αν πρόκειται για μερική ρήξη ο χρόνος που θα μείνει μακριά από τα γήπεδα θα είναι μικρότερος.

Δεδομένα όμως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες με τον Παναθηναϊκό να στερείται τον MVP της φετινής σεζόν έως τώρα. Καθώς μέχρι στιγμής ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάρει από το χέρι το τριφύλλι και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην αήττητη έως τώρα πορεία με 8 γκολ και δύο ασίστ σε εννιά αναμετρήσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X