La Liga: «Δραπέτευσε» από την έδρα της Μπέτις με μπροστάρη Γκριζμάν η Ατλέτικο! (VIDEO)

La Liga: «Δραπέτευσε» από την έδρα της Μπέτις με μπροστάρη Γκριζμάν η Ατλέτικο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί στο φινάλε η αγωνία να χτύπησε κόκκινο αφού… σφύριζαν τα δοκάρια από τις ευκαιρίες της Μπέτις, όμως χάρη στα δύο γκολ του Γκριζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» (1-2) για την 11η αγωνιστική της La Liga!

Με τον κλασικό της τρόπο, η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζοντας πολύ προσεκτικά στο πρώτο μέρος έσβησε τις απειλές από την Μπέτις που έπεσε σε ένα καλά οργανωμένο τείχος.

Κι εκεί που νόμιζε ότι στις αρχές της επανάληψης βρήκε το 1-0 από τέρμα του Λουίς Ενρίκε, ήρθε το VAR για να ακυρώσει το γκολ λόγω οφσάιντ του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο ξεκίνημα της φάσης.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ακόμα μία διπλή ψυχρολουσία. Ο Αντουάν Γκριεζμάν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1 (54’), ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ωραίο συνδυασμό των ροχιμπλάνκος για το 0-2 (71’).

Εκεί που έμοιαζαν όλα χαμένα για την Μπέτις, ο Φεκίρ μείωσε με τρομερό γκολ σε 1-2 (84’), ενώ στις καθυστερήσεις η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι άγγιξε την ισοφάριση, όμως η εξ’ επαφής κεφαλιά του Άλεξ Μορένο σταμάτησε στο δοκάρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει την ηρωική νίκη, που την φέρνει μόνη στην τρίτη θέση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X