ΑΕΚ: Χωρίς Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Άμραμπατ κόντρα στον Λεβαδειακό! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χωρίς Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Άμραμπατ κόντρα στον Λεβαδειακό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριοτον Λεβαδειακό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί και κυρίως στην αριστερή του πλευρά. Αυτό για απουσιάζουν αμφότερα τα δύο αριστερά μπακ, Μίλαντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί. Φυσικά απόντες συνεχίζουν να είναι οι Στίβεν Τσούμπερ, Νόρντιν Άμραμπατ και Τομ φαν Βέερτ που σήμερα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ο Χατζισαφί προπονήθηκε μόνος του σήμερα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Η κατάσταση του Ιρανού διεθνή αμυντικού θα επανεκτιμηθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Αλμέιδα στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο χρησιμοποίησε τον Βένταντ Ραντόνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X